Συμμετοχή του Δήμου Ν. Ιωνίας στο πρόγραμμα «Κέντρα Δια Βίου Μάθησης »

Συμμετοχή του Δήμου Ν. Ιωνίας στο πρόγραμμα «Κέντρα Δια Βίου Μάθησης (ΚΔΒΜ) – Νέα Φάση» για επιμόρφωση των Δημοτών

Ο Δήμος Νέας Ιωνίας υπέβαλε σειρά επιμορφωτικών προγραμμάτων και σεμιναρίων για τους δημότες, σε συνεργασία με το ΙΝΕΔΙΒΙΜ, φορέας που εποπτεύεται από το Υπουργείο Παιδείας, στηρίζοντας τα «Κέντρα Δια Βίου Μάθησης (ΚΔΒΜ) – Νέα Φάση».
Τα θεματικά πεδία εκπαίδευσης αφορούν τους εξής τομείς:
α- Οικονομία/Επιχειρηματικότητα
β- Ποιότητα Ζωής/Περιβάλλον
γ- Νέες τεχνολογίες
δ- Γλώσσα/Επικοινωνία
ε- Πολιτισμός και τέχνη
ζ- Προγράμματα Ευάλωτων Κοινωνικών Ομάδων
Τα προγράμματα αυτά έχουν μεγάλη προστιθέμενη αξία για τους δημότες, διότι τους δίνουν τη δυνατότητα να μάθουν ή/και να βελτιώσουν τις δεξιότητές τους, συμμετέχοντας στα τμήματα που θα διαμορφωθούν προσεχώς. Ο Δήμος μας επιθυμεί να καλυφθεί το σύνολο των ενδιαφερόμενων και να υπάρχει μεγάλη συμμετοχή από τους Δημότες μας. Με τον τρόπο αυτό δίνεται επίσης μια μεγάλη ευκαιρία και σε ανθρώπους που για διάφορους λόγους κοινωνικούς, οικονομικούς, απειλούνται με κοινωνικό αποκλεισμό, μη έχοντας ίσες ευκαιρίες και θα επιθυμούσαν να συμμετάσχουν χωρίς να υπάρχει οποιαδήποτε οικονομική ή άλλη επιβάρυνση.
Για την εκκίνηση των προγραμμάτων αυτών ο Δήμος μας, θα ενημερώσει τους Δημότες του, με σχετικά δελτία Τύπου και Ανακοινώσεις, ώστε εγκαίρως να αιτηθούν, όσοι επιθυμούν να λάβουν μέρος σε αυτό.

ΔΤ Δήμου Ν. Ιωνίας

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πήγαινε στην κορυφή