Μπαράζ διαρρήξεων σε καταστήματα

Σε διάστημα μιας εβδομάδας άγνωστοι διαρρήκτες παραβίασαν επτά καταστήματα εστίασης και καφέ στο Γαλάτσι και τη Λαμπρινή, αφαιρώντας όσα χρήματα βρήκαν στις ταμειακές μηχανές καθώς και οινοπνευματώδη ποτά.

Η έναρξη της παράνομης δραστηριότητάς τους είναι η 2η Ιανουαρίου και το πρώτο κατάστημα που παραβίασαν είναι η «Ρακοφωλιά» επί της οδού Παπαφλέσσα 3-5, όπου αφού έσπασαν τη τζαμαρία αφαίρεσαν 300 ευρώ από την ταμειακή μηχανή, ένα λάπτοπ και οινοπνευματώδη ποτά.
Επόμενος στόχος των διαρρηκτών, στις 8/1, το ψητοπωλείο «Λιθόστρωτο» επί της Αγ. Γλυκερίας 14. Και εδώ έσπασαν την τζαμαρία και αφαίρεσαν τα χρήματα από το συρτάρι της ταμειακής και όλα τα ποτά από την κάβα του καταστήματος.
Στη συνέχεια σειρά πήραν άλλα δύο καταστήματα, στις 12/1 το μεζεδοπωλείο «Κουζουλέων», Παπαφλέσσα 20, και ένα cafe επί της Παπαφλέσσα 40. Και εδώ ακολούθησαν την ίδια τακτική: χρήματα από την ταμειακή και ποτά από την κάβα.
Άλλα τρία καταστήματα έγιναν στόχος μάλλον των ίδιων διαρρηκτών αλλά αυτή τη φορά στη Λαμπρινή: το ένα είναι η «Ανθελιά» επί της οδού Γεωργούλια 10 στην πλατεία του Αγ. Ανδρέα, το οποίο «τίμησαν» δυο φορές οι διαρρήκτες (στις 2 και στις 12/1), ένα cafe επί της οδού Συρακουσσών καθώς και ένα μεζεδοπωλείο επί της οδού Χαλεπά.
Για τις διαρρήξεις έχει λάβει γνώση η αστυνομία και έχουν ξεκινήσει οι έρευνες για να αποκαλυφθεί η ταυτότητα των δραστών οι οποίοι απ’ ό,τι φαίνεται είχαν αδυναμία στο αλκοόλ.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πήγαινε στην κορυφή