Δήμος Ελευσίνας: Δωρεάν διανομή κάδων οικιακής κομποστοποίησης

ΔΗΜΟΣ ΕΛΕΥΣΙΝΑΣ
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
:
ΔΩΡΕΑΝ ΔΙΑΝΟΜΗ ΚΑΔΩΝ ΟΙΚΙΑΚΗΣ ΚΟΜΠΟΣΤΟΠΟΙΗΣΗΣ
• Αρχίζει την Τετάρτη 15/1/2020 η ΔΩΡΕΑΝ διανομή 50 κάδων οικιακής κομποστοποίησης από τον Δήμο Ελευσίνας σε κατοίκους της Ελευσίνας και Μαγούλας. Υπενθυμίζεται ότι έχουν διατεθεί ήδη μέχρι τώρα ΔΩΡΕΑΝ άλλοι 900 κάδοι κομποστοποίησης.
• Η παραλαβή των κάδων θα γίνεται από την αποθήκη του δήμου (συνεργεία: κα. Χαρισιάδη, τηλ. 2105544934) τις εργάσιμες ημέρες και από ώρα 08:00 π.μ. μέχρι 13:00 μ.μ. Ο κάθε κάδος συνοδεύεται από μικρό κάδο 5Lt (για μεταφορά των υλικών στον μεγάλο κάδο), φιάλη 1Lt με μικροοργανισμούς και ένζυμα για επιτάχυνση της κομποστοποίησης καθώς και φυλλάδιο οδη-γιών χρήσης.
• Όσοι ενδιαφερόμενοι δεν έχουν εγγραφεί στον σχετικό κατάλογο, μπορούν να το κάνουν κατά την παραλαβή του κάδου (μέχρι εξαντλήσεως των διαθέ-σιμων κάδων).
• Για την Πέμπτη 9 Απριλίου 2020 και ώρα 05:00 μ.μ. έχει προγραμματιστεί ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ενημέρωσης των νέων και παλιών κατόχων κάδων οικιακής κομποστοποίησης, προκειμένου να δοθούν οδηγίες για τη σωστή χρήση των κάδων και να γίνει ανταλλαγή απόψεων. Το σεμινάριο θα γίνει στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου Ελευσίνας (Χατζηδάκη 41 & Δήμητρος). Η συμμετοχή των κατόχων κάδων θεωρείται απολύτως απαραίτητη.

Πήγαινε στην κορυφή