Tην Πρωτοχρονιάτικη Πίτα έκοψε ο Δήμος Λυκόβρυσης- Πεύκης

Η κοπή της Πρωτοχρονιάτικη Πίτα του Δήμου πραγματοποιήθηκε, όπως έχει καθιερωθεί ανήμερα την Πρωτοχρονιά μετά την Πανηγυρική Δοξολογία στον Ιερό Ναό του Αγίου Παντελεήμονα. Ο Δήμαρχος Λυκόβρυσης-Πεύκης Τάσος Μαυρίδης υποδέχθηκε στην αίθουσα «Μανόλης Αναγνωστάκης», τον Μητροπολίτη Κηφισίας, Αμαρουσίου και Ωρωπού κ. Κύριλλο, την Αντιπεριφερειάρχη Βορείου Τομέα Λουκία Κεφαλογιάννη, ενώ το παρών έδωσαν Αντιδήμαρχοι, Δημοτικοί και Κοινοτικοί Σύμβουλοι.
Ο κ. Μαυρίδης δήλωσε σχετικά: «Τηρώντας το έθιμο κόψαμε την παραδοσιακή βασιλόπιτα του Δήμου μας και είχαμε την ευκαιρία να ανταλλάξουμε ευχές με τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη μας, την Αντιπεριφερειάρχη κυρία Κεφαλογιάννη και συμπολίτες μας. Εύχομαι η χρονιά που ξεκινά να υγεία και ευτυχία στους συμπολίτες και θα είναι μια ακόμη επιτυχής χρονιά για τον Δήμο μας. Ο στόχος μας ως Δημοτική Αρχή είναι κάθε μέρα να γινόμαστε καλύτεροι».
Τη Δευτέρα 6 Ιανουαρίου οι εκδηλώσεις εορτασμού των Θεοφανείων περιλαμβάνει στις 10:00 π.μ. ακολουθία Αγιασμού των Υδάτων στον Ιερό Ναό του Αγίου Παντελεήμονα και στις 11:30 π.μ. κατάδυση του Τιμίου Σταυρού στο Δημοτικό Κολυμβητήριο Λυκόβρυσης στον «Πολυχώρο Πολιτισμού, Αθλητισμού και Αναψυχής» (Αγίας Παρασκευής 1-3 ).

ΔΤ ΔΗΜΟΥ ΛΥΚΟΒΡΣΗΣ – ΠΕΥΚΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πήγαινε στην κορυφή