Κοπή Πρωτοχρονιάτικης πίτας στο Δήμο Ασπροπύργου

Την Τετάρτη, 1η Ιανουαρίου 2020, έπειτα από Δοξολογία στον Ιερό Ναό του Αγίου Δημητρίου, χοροστατούντος του Θεοφιλεστάτου Επισκόπου Ελευσίνος, κ. Δωρόθεου Μουρτζούκου, ο Δήμαρχος της πόλης, κ. Νικόλαος Μελετίου πραγματοποίησε την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας για το νέο έτος, στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου.

Στον πρωτοχρονιάτικο χαιρετισμό του, εξέφρασε τις καλύτερες ευχές του για τη νέα χρονιά που ξεκίνησε, ευχόμενος να είναι μια χρονιά γεμάτη ελπίδα και αισιοδοξία για τον Ασπρόπυργο και τους δημότες του. Τόνισε πως τόσο ο ίδιος ως Δήμαρχος όσο και οι συνεργάτες του θα συνεχίσουν να δίνουν μάχη για να φτάσουν τον Ασπρόπυργο ψηλότερα και να εξυπηρετούν με τον καλύτερο τρόπο τις καθημερινές ανάγκες των δημοτών της πόλης. Χαρακτηριστικά δήλωσε «Στόχος μας παραμένει η στήριξη της οικογένειας, η ποιότητα ζωής, ο πολιτισμός, η παιδεία, κάθε τι που θα αναδείξει τον τόπο μας και τη δημιουργικότητα των πολιτών του.»

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης ο Πανοσιολογιότατος Αρχιμανδρίτης Ειρηναίος Βασιλακόπουλος τίμησε τον Δήμαρχο με Ευεργετήριο Γράμμα, του εκκλησιαστικού συμβουλίου του Ναού του Αγ. Δημητρίου, για τη μεγάλη και διαρκή βοήθεια του προς τον Ναό.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου κ. Τσόκας Θέμιστοκλής, ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών, Αειφόρου Ανάπτυξης/Πράσινης Ενέργειας και Ποιότητας Ζωής, κ. Παπαδόπουλος Αναστάσιος, ο Αντιδήμαρχος Καθαριότητας, Ανακύκλωσης και Πρασίνου, κ. Αβραάμ Κωνσταντινίδης, ο Αντιδήμαρχος Πολεοδομίας, Περιβάλλοντος & Πολιτικής Προστασίας κ. Τσίγκος Θέμις, ο Αντιδήμαρχος Διοικητικών Υπηρεσιών κ. Καραμπούλας Αντώνιος, ο Δημοτικός Σύμβουλος και Πρόεδρος της ΚΕΔΑ κ. Σαββίδης Παντελής, ο Δημοτικός Σύμβουλος και Αντιπρόεδρος του Πνευματικού Κέντρου κ. Νέζης Ιωάννης, η Δημοτική Σύμβουλος Νέων Κοινωνικών Δομών του Δήμου και Πρόεδρος Σχολικών Επιτροπών

Μονάδων Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης κ. Πηλιχού Γεωργία, καθώς και οι Δημοτικοί Σύμβουλοι κ. Τσίγκος Ισίδωρος, κ. Mυλωνάς Αλέξανδρος, κ.α. Λιάκου Μαρία, κ. Χατζής Μιχαήλ, κ. Μουζάκας Ευάγγελος, κ. Τσίγκος Αλέξανδρος, κ. Τσίγκος Αγησίλαος καθώς και ο Αντιπρόεδρος του ΟΑΦΝΤΗ κ. Κοναξής Αντώνης.

Το παρόν επίσης έδωσαν ο Βουλευτής Δυτικής Αττικής Λιάκος Ευάγγελος, και ο Περιφερειακός Σύμβουλος Μίχας Λεωνίδας.

Πήγαινε στην κορυφή