Συνάντηση Δημάρχου Παλαιού Φαλήρου με την διοίκηση των Κτιριακών Υποδομών Α.Ε.

 

“Τέθηκε το θέμα της κατασκευής νέων σχολικών υποδομών στο Παλαιό Φάληρο

Συνάντηση γνωριμίας και ενημέρωσης είχε ο Δήμαρχος Παλαιού Φαλήρου Γιάννης Φωστηρόπουλος με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της ΚΤΥΠ Α.Ε. Αθανάσιο Γιάνναρη , στα γραφεία του Οργανισμού των ΚΤΙΡΙΑΚΩΝ ΥΠΟΔΟΜΩΝ Α.Ε.

Στην συνάντηση παραβρέθηκαν επίσης οι Αντιδήμαρχοι Τεχνικής Υπηρεσίας Αλέξανδρος Κορόμηλος και ο Αντιδήμαρχος Παιδείας Μιχάλης Μιχαηλίδης καθώς και το μέλος του Δ.Σ. του Οργανισμού Αλεξάνδρα Κάρλε.

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε σε ιδιαίτερα φιλικό κλίμα και μεταξύ άλλων τέθηκε το θέμα των σχολικών υποδομών του Δήμου Παλαιού Φαλήρου και των εκκρεμοτήτων που υπάρχουν σχετικά με την έλλειψη χώρων για την εφαρμογή της υποχρεωτικής δίχρονης προσχολικής αγωγής .

Από την πλευρά του ο Δήμαρχος Γιάννης Φωστηρόπουλος ζήτησε την επιτάχυνση των σχετικών διαδικασιών και την προώθηση των ανάλογων έργων καθώς και την ένταξη των απαραίτητων μελετών και εργασιών στον προγραμματισμό του Οργανισμού.

Στο πλαίσιο αυτό, θα ακολουθήσουν κι άλλες συναντήσεις εργασίας υπηρεσιακών στελεχών του Οργανισμού και του Δήμου Παλαιού Φαλήρου προκειμένου να εξειδικευθούν οι συγκεκριμένες προτάσεις.”

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πήγαινε στην κορυφή