Το πρόγραμμα Prodesa του Δήμου Αγίων Αναργύρων-Καματερού

Οργάνωση Συνάντησης Εργασίας στο Δήμο Αγίων Αναργύρων-Καματερού για το έργο Prodesa του Ευρωπαϊκού Προγράμματος Horizon 2020

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε στις 19 Νοεμβρίου 2019 στο Δήμο Αγίων Αναργύρων-Καματερού η 6η Συνάντηση Εργασίας του έργου PRODESA το οποίο έχει ενταχθεί και χρηματοδοτείται από το ευρωπαϊκό πρόγραμμα ΗΟRIZON 2020.

Στη συνάντηση συμμετείχαν εκπρόσωποι των συνεργαζόμενων δήμων και φορέων που συμμετέχουν στη σύμπραξη και, συγκεκριμένα, από: το Δήμο Αλίμου (Συντονιστής έργου), το Δήμο Αγίων Αναργύρων-Καματερού, το Δήμο Βάρης-Βούλας- Βουλιαγμένης, το Δήμο Αγίου Δημητρίου, το Δήμο Αμαρουσίου, την Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδας (Κ.Ε.Δ.Ε.), το Κέντρο Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας (Κ.Α.Π.Ε.) τη Δικηγορική Εταιρία “Κελεμένης & Συνεργάτες”, την Εταιρία ΕΥΔΙΤΗ Ενεργειακός και Περιβαλλοντικός Σχεδιασμός Ε.Π.Ε. και το European Crowdfunding Network (ECN).

Στη συνάντηση παρευρέθηκε και απηύθυνε χαιρετισμό ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου Αγίων Αναργύρων-Καματερού, κος Δανάκος Στέφανος.

Αντικείμενο του έργου PRODESA είναι η εκπόνηση μελετών και η χρήση καινοτόμων χρηματοδοτικών εργαλείων για την υλοποίηση έργων ενεργειακής αναβάθμισης και έργων Α.Π.Ε. σε δημοτικά κτήρια και στο δημοτικό φωτισμό.
Στο πλαίσιο αυτό, η συνάντηση εστίασε στην εξέλιξη των πακέτων εργασίας του έργου.

Το πρόγραμμα περιέλαβε ομιλίες, παρουσιάσεις και διαλεκτική συζήτηση με σκοπό τη διαχείριση συγκεκριμένων θεμάτων και την ανταλλαγή ιδεών, πρακτικών και εμπειριών ως προς τη διαδικασία υλοποίησης των δράσεων του έργου.

Η συνάντηση έκλεισε με τον καθορισμό των επόμενων προγραμματισμένων εργασιών και παραδοτέων του έργου.

Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλούμε επισκεφτείτε τον επίσημο ιστότοπο του έργου: https://www.prodesa.eu/

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πήγαινε στην κορυφή