Εβδομαδιαία Τοπική Εφημερίδα

Και επίσημα Πρόεδρος της ΠΕΔΑ ο Δήμαρχος Γαλατσίου Γ. Μαρκόπουλος

Συγκροτήθηκε σε Σώμα το νέο Δ.Σ. της ΠΕΔΑ (Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Αττικής), συνεπώς επισήμως ο Δήμαρχος Γαλατσίου Γιώργος Μαρκόπουλος είναι ο νέος Πρόεδρος της Ένωσης.

Στην πρώτη συνεδρίαση μετά τις εκλογές της 8ης Νοεμβρίου, η πλειοψηφία του Δ.Σ. της ΠΕΔΑ εξέλεξε τον Γιώργο Μαρκόπουλο ως Πρόεδρο, αναγνωρίζοντας, έτσι και τη βούληση του εκλογικού σώματος των αιρετών της Αττικής που τον κατέταξε πρώτο σε αριθμό σταυρών.
Ο Γιώργος Μαρκόπουλος, στο σύντομο χαιρετισμό του, ευχαρίστησε τα μέλη του Δ.Σ. για την εμπιστοσύνη τους προς το πρόσωπο του και δεσμεύθηκε να υπηρετήσει τη θεσμική ιδιότητα του με ενωτικό, διαφανή και αντικειμενικό τρόπο.
Αντιπρόεδρος του Δ.Σ. εκλέχθηκε ο Βασίλειος Αξιώτης, Αντιδήμαρχος Δήμου Αθηναίων, και Γενικός Γραμματέας ο κ. Αναστάσιος Β. Μαυρίδης, Δήμαρχος Λυκόβρυσης – Πεύκης.
Οι Βασίλειος Ζορμπάς, Δήμαρχος Δήμου Αγίας Παρασκευής, και Γεώργιος – Σταύρος Τσίρμπας, Δήμαρχος Αγ. Αναργύρων-Καματερού, εξελέγησαν στην Εκτελεστική Επιτροπή της Π.Ε.Δ.Α. μέλη της οποίας, σύμφωνα με την καταστατική διάταξη, είναι ο Πρόεδρος, ο Αντιπρόεδρος και ο Γεν. Γραμματέας του Δ.Σ.
Για το πενταμελές Εποπτικό Συμβούλιο, Πρόεδρος εξελέγη ο Π. Αβραμίδης, Αντιπρόεδρος, ο Ιωάννης Διάκος και μέλη οι Άννα Μαρία Τσικρικώνη, Πέτρος Φιλίππου και Γιώργος Καπλάνης.