Δήμος Αγίας Βαρβάρας: Συνάντηση του Λάμπρου Μίχου με γονείς και προσωπικό παιδικών σταθμών

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ κ. ΛΑΜΠΡΟΥ ΜΙΧΟΥ ΜΕ ΓΟΝΕΙΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΚΟΥ ΣΤΑΘΜΟΥ «ΣΒΟΥΡΑ» ΚΑΙ ΤΟΥ ΒΡΕΦΟΝΗΠΙΑΚΟΥ ΣΤΑΘΜΟΥ «ΠΑΝΤΕΛΙΑΔΗΣ»

“Σε πολύ καλό κλίμα, πραγματοποιήθηκε χθες, 25 Νοεμβρίου, συνάντηση του Δημάρχου κ. Λάμπρου Μίχου με τους γονείς και το προσωπικό των δομών «Σβούρα» και «Παντελιάδης».
Κατά την συνάντηση ο Δήμαρχος είχε την ευκαιρία να ενημερωθεί άμεσα για τα θέματα που απασχολούν το προσωπικό και τους γονείς των παιδιών και βρεφών τα οποία φιλοξενούνται στις προαναφερόμενες δημοτικές δομές, αλλά και να ενημερώσει για τον σχεδιασμό της Δημοτικής Αρχής.
Ο κ. Μίχος, τόνισε ότι, παρά το γεγονός ότι το επίπεδο της παρεχόμενης φροντίδας είναι υψηλό, ο ίδιος και οι αρμόδιοι συνεργάτες του δεν είναι ικανοποιημένοι και δεν εφησυχάζουν, γιατί τίποτε δεν είναι αρκετό όταν το θέμα αφορά στα παιδιά μας και τόνισε ότι η σημερινή Δημοτική Αρχή θεωρεί όλα τα παιδιά της πόλης, δικά της παιδιά.
Δεσμεύθηκε για περαιτέρω βελτίωση στην ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών: «Θέλουμε οι παιδικοί σταθμοί μας να φθάσουν σε επίπεδο που θα τους ζηλεύουν όλοι και οι κάτοικοι της πόλης μας να αισθάνονται υπερήφανοι για το επίπεδο των σταθμών μας, όταν συζητούν με κατοίκους άλλων περιοχών» ανέφερε χαρακτηριστικά.
Διευκρίνισε ότι για την προμήθεια των τροφίμων, ο Δήμος προμηθεύεται τα τρόφιμα όπως το κάθε νοικοκυριό, από τοπικές επιχειρήσεις, το παντοπωλείο, το κρεοπωλείο το μανάβικο της γειτονιάς και για το φαγητό καταβάλλεται κάθε προσπάθεια να είναι ίσης αξίας και ποιότητας με το σπιτικό!
Ως πρώτη φάση βελτίωσης, ανακοίνωσε ότι ο σχεδιασμός του Δήμου προβλέπει την επαναφορά παροχών, τις οποίες η προηγούμενη διοίκηση είχε διακόψει, όπως την στελέχωση με λογοπαιδικούς, ψυχολόγους, γυμναστές κ.λπ., ενώ, μία με δύο φορές τον μήνα θα κάνει επίσκεψη παιδίατρος και θα παρακολουθεί τα παιδιά που φιλοξενούνται και σειρά ψυχαγωγικών εκδηλώσεων (θέατρο, κουκλοθέατρο κ. ά.).
Επίσης, τόνισε την εμπιστοσύνη που έχει η Διοίκηση στο προσωπικό των σταθμών, καθώς είναι αποδεδειγμένη η αυταπάρνηση και η αγάπη του προσωπικού για την εργασία του.
Τέλος, ανακοίνωσε ότι ο Δήμος θα ξεκινήσει τις διαδικασίες για την αγορά κατάλληλου οχήματος για την μεταφορά των παιδιών, προκειμένου να διευκολυνθούν και οι γονείς που δεν έχουν δυνατότητα μετακινήσεων.
Στην συνέχεια, ακολούθησε διάλογος με τους γονείς, οι οποίοι εξέθεσαν στον δήμαρχο προτάσεις και σκέψεις τους σχετικά με θέματα που τους απασχολούν.”

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πήγαινε στην κορυφή