Ο Γιώργος Μαρκόπουλος νέος Πρόεδρος της ΠΕΔΑ

ΝΕΑ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ
Ο Γιώργος Μαρκόπουλος νέος Πρόεδρος της ΠΕΔΑ

Ο Δήμαρχος Γαλατσίου Γιώργος Μαρκόπουλος (θα) είναι ο νέος Πρόεδρος της ΠΕΔΑ (Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Αττικής) καθώς επικράτησε των συνυποψηφίων του στις πρόσφατες εκλογές για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου στη μεγαλύτερη περιφερειακή ένωση της χώρας.

Σε σύνολο 293 ψηφισάντων, η παράταξη «Ενωμένη Αυτοδιοίκηση Αττικής», έλαβε 146 ψήφους και 13 έδρες, με πρώτο σε ψήφους (100) τον δήμαρχο Γαλατσίου Γιώργο Μαρκόπουλο, ο οποίος αναμένεται να εκλεγεί νέος πρόεδρος της ΠΕΔ Αττικής και δεύτερο τον έτερο διεκδικητή της προεδρίας τον δήμαρχο Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης Γρηγόρη Κωνσταντέλο με 69 ψήφους.
Αναλυτικά τα αποτελέσματα:
«Ενωμένη Αυτοδιοίκηση Αττικής», Γιώργος Μαρκόπουλος: 149 (13 έδρες)
«Νέα Αυτοδιοίκηση», Γιώργος Ιωακειμίδης: 50 (4 έδρες)
«Ριζοσπαστική Αυτοδιοικητική Πρωτοβουλία» Άκης Κατοπώδης: 31 (3 έδρες)
«Αυτοδιοικητικό Κίνημα», Σταύρος Τζουλάκης: 30 (3 έδρες)
«Λαϊκή Συσπείρωση»: 19 (2 έδρες)
Το Γαλάτσι σημείωσε μία ακόμα επιτυχία στις εκλογές αυτές της ΠΕΔΑ καθώς ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης στο Γαλάτσι Κώστας Ζώμπος εκλέχτηκε ως τακτικός εκπρόσωπος στη Γενική Συνέλευση της ΚΕΔΕ.
Εμφανώς ικανοποιημένος από τη νέα, συνεχόμενη, νίκη του σε εκλογική αναμέτρηση, ο Δήμαρχος Γαλατσίου Γιώργος Μαρκόπουλος, δήλωσε: «Συγχαρητήρια σε όλους! Η παράταξή μας πέτυχε ένα σπουδαίο αποτέλεσμα στις εκλογές της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Αττικής. Ευχαριστώ τους συναδέλφους μου για τη μεγάλη τιμή που μου έκαναν και με έφεραν στην πρώτη θέση της προτίμησής τους. Όλοι μαζί τώρα θα δουλέψουμε για πιο ισχυρή αυτοδιοίκηση, στην υπηρεσία του πολίτη.»
Αναφερόμενος στην εκλογή του Κ. Ζώμπου ως εκπροσώπου του Δήμου μας στην ΚΕΔΕ, είπε: «Θέλω να του δώσω συγχαρητήρια και να του ευχηθώ καλή θητεία. Εδώ μπορεί να έχουμε τις διαφορές μας αλλά έξω από το Γαλάτσι οφείλουμε να είμαστε μια γροθιά και να αγωνιζόμαστε για την επίλυση των προβλημάτων της πόλης μας με μοναδικό στόχο τη βελτίωση της καθημερινότητας των δημοτών μας.»

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πήγαινε στην κορυφή