Δήμος Γαλατσίου: Συνάντηση εκπροσώπων Δήμου με Κινέζους αξιωματούχους

ΝΕΑ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ
Δήμος Γαλατσίου: Συνάντηση εκπροσώπων Δήμου με Κινέζους αξιωματούχους

Συνάντηση εκπροσώπων Δήμου με Κινέζους αξιωματούχους

Συνεχίζονται οι συναντήσεις που πραγματοποιούνται ανά τακτικά χρονικά διαστήματα με αποστολές από την Κίνα, στην οποία συμμετέχουν Κινέζοι δημόσιοι λειτουργοί από διαφορετικές περιοχές της Κίνας με σκοπό την ανταλλαγή τεχνογνωσίας και την ανάπτυξη συνεργασιών.
Ειδικότερα, Πέμπτη 14 Νοεμβρίου 2019 στο Πολιτιστικό Κέντρο «Καμίνι» φιλοξενήθηκε από τον Δήμο μας αντιπροσωπεία από την περιοχή Anhui και συγκεκριμένα από το Τμήμα Τεχνικών Υπηρεσιών της Περιφέρειάς τους. Από τον Δήμο Γαλατσίου συμμετείχαν ο Γενικός Γραμματέας, κ. Άγγελος Δημοσθένους, η Διευθύντρια Τεχνικών Υπηρεσιών & Προϊσταμένη Δόμησης, κα. Κάτια Αναγνωσταρά και η Προϊσταμένη στο Τμήμα Μελετών & Έργων, κα. Χριστίνα Ζήκου.
Σκοπός της συνάντησης ήταν η ανταλλαγή απόψεων για θέματα που αφορούν επενδυτικά εργαλεία στον Δήμο αλλά και σημαντικά τεχνικά έργα, όπως αυτό της υπογειοποίησης της Λεωφόρου Βεΐκου όπου έχει γίνει μια πρώτη μελέτη σε συνδυασμό με τη έναρξη εργασιών για την έλευση του Μετρό, στο Γαλάτσι.
Με αυτή την συνάντηση άνοιξαν επίσης δίαυλοι επικοινωνίας για διάφορα κατασκευαστικά έργα τα οποία με τον κατάλληλο σχεδιασμό θα μπορούσαν να δώσουν μια διαφορετική εικόνα στον Δήμο μας και να τον αναγάγουν σε ένα πρότυπο προάστιο της Αττικής.
Η πολιτική του Δήμου Γαλατσίου για εξωστρέφεια θα συνεχιστεί προσβλέποντας στην ανάπτυξη γόνιμων συνεργασιών στους τομείς του πολιτισμού, του αθλητισμού, της εκπαίδευσης, της επιχειρηματικότητας κ.ά.”

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πήγαινε στην κορυφή