Μήνυμα ενότητας και προσφοράς στον ποιοτικό πολιτισμό και την κοινωνία

Μήνυμα ενότητας και προσφοράς στον ποιοτικό πολιτισμό και την κοινωνία ,έστειλε σε Επτανήσιους και φίλους η Γενική Συνέλευση του Συλλόγου μας.Νέο Διοικητικό Συμβούλιο

Σε μια πραγματικά Επτανησιακή πολιτισμένη ατμόσφαιρα στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Γαλατσίου ο τοπικός Σύλλογος πραγματοποίησε την ετήσια τακτική του Γενική Συνέλευση με άψογες δημοκρατικές διαδικασίες πολιτισμένους και επικοδομιτικούς διαλόγους και αποφάσεις, και εξέλεξε τα όργανα διοίκησης του Συλλόγου για την επόμενη διετία.
Πρόεδρος της Γενικής Συνέλευσης ομόφωνα εξελέγη ο δικηγόρος κ. Σπύρος Θειακός με γραμματέα την κ. Όλγα Τσιπολίτου.
Τον απολογισμό δράσης του απερχόμενου διοικητικού Συμβουλίου πραγματοποίησε ο πρόεδρος κ. Γιάννης Ζαβιτσάνος κάνοντας και γενικότερη αναδρομή στην πορεία του Συλλόγου ,τους άξονες δράσης, την ογρανωσή του ,την οικονομική του σταθερότητα, και την γενικότερη προσφορά του στην κοινωνία και τον ποιοτικό πολιτισμό
Στην συνέχεια τον λόγο έλαβαν τα μέλη του απερχόμενου Διοικητικού Συμβουλίου με αναφορές τους στην πορεία και τα πεπραγμένα του Συλλόγου, αλλά και τα παριστάμενα μέλη με σχόλια και εποικοδομητικές προτάσεις.
Ομόφωνα εγέννετο αποδεκτός ο διοικητικός και οικονομικός απολογισμός.
Στην συνέχεια ο πρόεδρος της ΓΣ ανάγνωσε το ψηφοδέλτιο και παρουσίασε τους υποψηφίους οι οποίοι και έλαβαν τον λόγο.
Ακολούθησε εκλογή εφορευτικής επιτροπής και ψηφοφορία με απόλυτη τάξη και ενωτικό κλίμα για την εκλογή νέων οργάνων διοίκησης του Συλλόγου για την επόμενη διετία.
Οι εκλεγέντες θα συγκροτηθούν σε σώμα εντός των προσεχών ημερών,θα πραγματοποιηθεί παράδοση και παραλαβή του Συλλόγου από το απερχόμενο στο νεοεκλεγέν ΔΣκαι θα ακολουθήση προγραμματισμός δράσης της νέας διοίκησης.Οι νεοεκλεγέντες με σειρά ψήφων έχουν ως ακολούθως:
1.Για το Διοικητικό Συμβούλιο.
Ζαβιτσάνος Ιωάννης
Γαστεράτου Αικατερίνη
Πάντου Γεωργία
Χατζηπάντου Μαρία
Καραβία Ελένη
Βουτσινά Πηνελόπη
Φλαμιάτου Σοφία
2. Για την Εξελεγκτική Επιτροπή
Θειακός Σπυρίδων
Κακλαμάνης Δημήτριος
Μπάστα Αριστέα

 

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ

ΕΠΤΑΝΗΣΙΩΝ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πήγαινε στην κορυφή