Δήμος Ν.Φιλαδέλφειας- Ν.Χαλκηδόνας: Λειτουργία Κοινωνικού Φαρμακείου

Η Κοινωφελής Επιχείρηση του Δήμου Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας στην προσπάθεια της να στηρίξει και να διευκολύνει τους κατοίκους της πόλης μας που αντιμετωπίζουν σοβαρές κοινωνικές και οικονομικές δυσκολίες, ανακοινώνει ότι το πρόγραμμα του Κοινωνικού Φαρμακείου από τον Νοέμβριο του 2019 πρόκειται να λειτουργεί για πρώτη φορά δύο φορές την εβδομάδα, κάθε Δευτέρα και Τετάρτη από 12:00 έως 14:00, στον ισόγειο χώρο επί της οδού Τρωάδος 2 Ν. Φιλαδέλφεια (δίπλα στο Δημοτικό Γυμναστήριο Αττάλου, συγκρότημα ΟΕΚ).

Με την ευκαιρία της νέας περιόδου λειτουργίας του Κοινωνικού Φαρμακείου, και επειδή κάθε εθελοντική προσφορά είναι ιδιαίτερα σημαντική για την συνέχιση της κοινωνικής μας δράσης, το Κοινωνικό Φαρμακείο θα δέχεται προσφορές σε φάρμακα που δεν έχει παρέλθει ο χρόνος λήξης τους, καθημερινά, 8.00 – 15.00, στα γραφεία της Κοινωφελούς Επιχείρησης επί της οδού Αγ. Αναργύρων 11, Ν. Χαλκηδόνα και στον χώρο του Κοινωνικού Φαρμακείου, κατά τις ημέρες και ώρες λειτουργίας του.

Το Κοινωνικό Φαρμακείο ευχαριστεί θερμά την τοπική κοινωνία (κατοίκους, δημότες, φαρμακεία, τοπικούς συλλόγους, σωματεία, σχολικά ιδρύματα) για την συνεχή στήριξη και προσφορά σε φάρμακα.”

 

δελτιο τυπου Ν.Φιλαδέλφεια – Ν.Χαλκήδονα

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πήγαινε στην κορυφή