Κτηματολόγιο: Ποιες περιοχές παίρνουν παράταση

Μέχρι τις 22 Νοεμβρίου πήραν παράταση όσοι έχουν ακίνητη περιουσία σε Αγκίστρι, Πόρο, Σπέτσες, Υδρα, Κύθηρα, Μέθανα, Τροιζήνα και Μάνδρα. Το κτηματολόγιο έδωσε παράταση έως τις 22 Ιανουαρίου και σε Ιωάννινα και Θεσπρωτία.

Παράλληλα, οι πολίτες που έχουν περιουσίες σε Δράμα, Ξάνθη, Θάσο, Ροδόπη, Γρεβενά, Ιωάννινα, Βοιωτία, Φωκίδα, Ευρυτανία, Φθιώτιδα, Αιτωλοακαρνανία, Ηλεία, Αρκαδία, Ηράκλειο, Μαγνησία, Λασίθι και Δυτική Αττική έχουν μόλις δύο μέρες να ολοκληρώσουν τη διαδικασία, καθώς εκπνέει στις 31 Οκτωβρίου η σχετική προθεσμία και δεν αναμένεται να δοθεί άλλη πίστωση χρόνου. Την ίδια ώρα, ξεκίνησε η ανάρτηση στην Κόρινθο.
Σύμφωνα με το Κτηματολόγιο, όσοι διατηρούν ακίνητη περιουσία στις παραπάνω περιοχές καλούνται να υποβάλουν δήλωση της ακίνητης περιουσίας τους στο Γραφείο Κτηματογράφησης της περιοχής όπου βρίσκεται το ακίνητό τους ή και ηλεκτρονικά μέσω της ιστοσελίδας www.ktimatologio.gr. Η υποβολή της δήλωσης είναι υποχρεωτική γιατί σε διαφορετική περίπτωση επέρχονται οι κατά το νόμο προβλεπόμενες κυρώσεις.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πήγαινε στην κορυφή