Ομαδική Έκθεση Ζωγραφικής στο «Καμίνι»

ΝΕΑ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ
Ομαδική Έκθεση Ζωγραφικής στο «Καμίνι»

Ο Σύλλογος Πανοράματος Γαλατσίου «Η Αγία Ειρήνη», ο Σύλλογος Πελοποννησίων και το Χορευτικό & Πολιτιστικό Εργαστήρι «Χοροπατήματα» σας προσκαλούν στην 1η Ομαδική Διασυλλογική Έκθεση Ζωγραφικής καλλιτεχνών του Γαλατσίου που μαθητεύουν υπό τον εικαστικό Alessandro De Martino.

Τα εγκαίνια της έκθεσης θα πραγματοποιηθούν την Πέμπτη 31 Οκτωβρίου και ώρα 19:00 στο Πολιτιστικό Κέντρο «Καμίνι» (Ρεθύμνης & Καψάλη, Γαλάτσι).
Η έκθεση θα διαρκέσει έως και την Τρίτη 5 Νοεμβρίου (ώρες 17:00-21:00), οπότε και θα πραγματοποιηθεί ανοιχτό θεωρητικό μάθημα ζωγραφικής τέχνης στις 17.00, στο χώρο και θα ακολουθήσει στις 19.00 απονομή επαίνων στους συμμετέχοντες και μουσική εκδήλωση υπό τους ήχους του Μιχάλη Παντελιά και των μουσικών του.
Οι διοργανωτές καλούν όλους όσοι επισκεφθούν την έκθεση να συνεισφέρουν στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Γαλατσίου προσφέροντας είδη που τελούν σε έλλειψη (χαρτικά και είδη προσωπικής υγιεινής – σαμπουάν, αφρόλουτρα, οδοντόβουρτσες, κλπ.) κατά την είσοδο τους στο χώρο της έκθεσης.

Πήγαινε στην κορυφή