Ομάδα δημιουργικών δραστηριοτήτων για παιδιά στην “ΧΡΥΣΗ ΤΟΜΗ” Κερατέας,

Ομάδα δημιουργικών δραστηριοτήτων για παιδιά 6-8 ετών στην “ΧΡΥΣΗ ΤΟΜΗ” Κερατέας, σε συνεργασία με το Βιοτεχνικό Βιομηχανικό Εκπαιδευτικό Μουσείο

Η «ΧΡΥΣΗ ΤΟΜΗ» και το Βιοτεχνικό Βιομηχανικό Εκπαιδευτικό Μουσείο διοργανώνουν φέτος το εργαστήρι με τίτλο «Ομάδα δημιουργικών δραστηριοτήτων -Τεχνοκυψέλη» που απευθύνεται σε παιδιά 6-8 ετών. Το εργαστήρι ξεκινά την Πέμπτη 17 Οκτωβρίου 2019 και θα πραγματοποιείται κάθε Πέμπτη, ώρα 17:00-19:00 στο χώρο του Συνδέσμου (Λεωφ. Αθηνών-Σουνίου 55-Κεντρική πλατεία Κερατέας).

Την πρώτη φορά θα γίνει γενική ενημέρωση για την υλοποίηση του εργαστηρίου η οποία είναι ανοικτή για κάθε ενδιαφερόμενο.

Η Τεχνοκυψέλη είναι μια παρέα που αγαπά το παιχνίδι, την εξερεύνηση και τη δημιουργία. Με αφορμή θέματα από την καθημερινή ζωή και τον κόσμο που μας περιβάλλει, τα διάφορα μέσα, όπως το κείμενο, η μουσική, η εικόνα, η κινούμενη εικόνα, το αντικείμενο, προσεγγίζονται τόσο ως «πρώτη ύλη» όσο και ως «προϊόν», και το παιχνίδι, η αναζήτηση, η παρατήρηση, ο πειραματισμός, το πρόβλημα και η λύση του βιώνονται ως τρόποι αλληλεπίδρασης με το έμψυχο και άψυχο περιβάλλον . Σκοπός είναι να έχουν τα παιδιά την ευκαιρία να εκφράζονται, να συνεργάζονται και να καλλιεργούν τις ικανότητές τους ελεύθερα, μέσα από εμπειρίες που συμβάλλουν στην ολόπλευρη ανάπτυξή τους με τρόπο χαλαρωτικό και ψυχαγωγικό.

Πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής στα τηλέφωνα: 6972351959 – 6984912459 και στο email: xrisi_tomi@hotmail.gr.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πήγαινε στην κορυφή