Ο «Υπηρέτης δύο αφεντάδων» της Δράσης

Για μία ακόμη φορά η Θεατρική ομάδα της «Δράσης» ξεπέρασε τις προσδοκίες ακόμα και των ίδιων των συντελεστών της. Η παράσταση «Υπηρέτης δύο αφεντάδων» του Κάρλο Γκολντόνι που ανέβηκε στο γνωστό θέατρο στα Πατήσια «ΚΝΩΣΣΟΣ», το Σάββατο 5 και την Κυριακή 6 Οκτωβρίου, δεν απέσπασε μόνο θαυμασμό, αλλά σκόρπισε και αυθόρμητο γέλοιο στο πολυπληθές κοινό που γέμισε την αίθουσα και τις δύο ημέρες για να απολαύσει τους ερασιτέχνες ηθοποιούς σε ένα ακόμα τόλμημά τους.

Η σκηνοθέτης Γεωργία Δαμήλου κατευθύνει με γνώση και εμπειρία τους «φτασμένους» πλέον ηθοποιούς της «Δράσης» που σε πολλά υπερβαίνουν ακόμη και επαγγελματίες ηθοποιούς.
Κατά σειρά εμφάνισής τους στη σκηνή, έπαιξαν οι Γιαννικοπούλου Άννα, Ζορμπαλά Έλια, Βασιλειάδου Ελένη, Κουνινιώτης Γιώργος, Καλταβερίδου Χριστίνα, Δελαμπόρας Γιώργος, Αυγερίου Μαντώ, Σιγάλα Νίκη, Χατζημανώλη Βαρβάρα, Μοσχονά Αντιόπη.
Η θεατρική ομάδα του φορέα «Δράση», στο σχεδιασμό μιας ακόμη παραγωγικότερης θεατρικής περιόδου, απευθύνει πρόσκληση σε όποιον θα ήθελε να ενταχθεί σ’αυτή.
Περισσότερες πληροφορίες: Γεωργία Δαμήλου 6973485066, Άννα Γιαννικοπούλου 210.2920874, Ρένα Πετροπούλου 6976007708 και σε κάθε μέλος του Δ.Σ. και της Θεατρικής ομάδας.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πήγαινε στην κορυφή