Εβδομαδιαία Τοπική Εφημερίδα

Ανάγνωση & Δημιουργική Απασχόληση στο «Καμίνι»

Η Διεύθυνση Κοινωνικής Πολιτικής και Υγείας του Δήμου Γαλατσίου πρόκειται να διεξάγει και για τη φετινή σχολική χρονιά το επιτυχημένο πρόγραμμα ανάγνωσης και δημιουργικής απασχόλησης παιδιών προσχολικής ηλικίας, 4-6 ετών.

Η ομάδα θα συντονίζεται από έμπειρη νηπιαγωγό, η οποία θα συνεπικουρείται από εθελόντριες της Κοινωνικής Υπηρεσίας. Το συγκεκριμένο πρόγραμμα θα διεξαχθεί στην αίθουσα της Βιβλιοθήκης του Πολιτιστικού Κέντρου «Καμίνι» (Ρεθύμνης & Χρήστου Καψάλη 36) από την Πέμπτη 7 Νοεμβρίου 2019 και κάθε Πέμπτη έως 28 Μαΐου 2020 (εκτός σχολικών αργιών) και ώρες 17:00 – 18:30.
Οι γονείς και οι κηδεμόνες που ενδιαφέρονται για τη συμμετοχή των παιδιών τους, θα πρέπει να καταθέσουν τη σχετική αίτηση και τα απαιτούμενα δικαιολογητικά στο Πρωτόκολλο του Δημαρχείου Γαλατσίου (Αρχιμήδους 2 και Ιπποκράτους) έως την Πέμπτη 24 Οκτωβρίου 2019. Έντυπο αίτησης θα διατίθεται στην Κοινωνική Υπηρεσία (Γ.Βάσσου 5), στο Κοινωνικό Παντοπωλείο καθώς και στο Κέντρο Κοινότητας του Δήμου, στο 2ο όροφο του Δημαρχείου. Επισημαίνεται ότι θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.