H Μαρία Μπακοδήμου και το Ένας για Όλους στέλνουν πέντε κορίτσια στον Γιάννη Αντετοκούνμπο!

ΕΛΛΑΔΑ
H Μαρία Μπακοδήμου και το Ένας για Όλους στέλνουν πέντε κορίτσια στον Γιάννη Αντετοκούνμπο!

Το νέο συναρπαστικό τηλεπαιχνίδι του OPEN ήρθε να γεμίσει τα βράδια μας με τις πιο κεφάτες παρέες της Ελληνικής τηλεόρασης.
Κάθε φορά, μία παρέα κολλητών δίνει τον καλύτερό της εαυτό, προσπαθώντας να πραγματοποιήσει την πιο τρελή, κοινή της επιθυμία.

Στην πρεμιέρα του «Ένας για Όλους» μια παρέα κολλητών από το σχολείο, η Χρύσα, η Δήμητρα, η Φωτεινή, η Ινώ και η Έλενα πήγαν αποφασισμένες να εκπλήξουν τη Μαρία Μπακοδήμου, να κερδίσουν και να πάρουν το «εισιτήριο» για την κοινή τους επιθυμία: να δουν από κοντά τον αγαπημένο τους Γιάννη Αντετοκούνμπο να παίζει στο NBA.

Η μία ξέρει την άλλη τόσο καλά, σαν την παλάμη του χεριού της, έτσι στο Ένας Για Όλους, το τηλεπαιχνίδι που η αληθινή παρέα κάνει πάντα τη διαφορά, τα κορίτσια τα κατάφεραν!
Η Χρύσα, η αρχηγός (και μπασκετμπολίστρια), ανταγωνιστική και γεμάτη αυτοπεποίθηση, κατάφερε η παρέα της να εξασφαλίσει τα εισιτήρια για το ταξίδι στην Αμερική και τα εισιτήρια για να δουν τον Γιάννη να αγωνίζεται με τους Μιλγουόκι Μπάκς στο γήπεδο. Το μόνο που την απασχολεί είναι σε ποιες θέσεις θα κάτσουν κι αν θα καταφέρουν να πάρουν ένα αυτόγραφο από τον Γιάννη!

Στο αποψινό επεισόδιο θα δούμε μια παρέα από 5 φίλες που όλη την ώρα χορεύουν Zumba. Δεν παραλείπουν φυσικά να δείξουν και στη Μαρία τα βήματα και να ξεσηκώσουν το κοινό.
Αρχηγός είναι η δασκάλα και ομάδα οι τέσσερις «μαθήτριες» και φίλες. Το όνειρό τους είναι να πάνε στην Κούβα και να χορεύουν όλη μέρα
Θα τα καταφέρουν να εκπληρώσουν το όνειρό τους;

Εσύ τί όνειρο έχεις με την παρέα σου;

Στο «Ένας Για Όλους» μπορείτε να το κάνετε πραγματικότητα.

Καθημερινά, στις 20.00 το βράδυ, η καλύτερη παρέα κερδίζει!
Γιατί οι παρέες γράφουν ιστορία και η ιστορία έχει γράψει: «Ένας για όλους και όλοι για έναν». ”

 

δελτιο τυπου open

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πήγαινε στην κορυφή