Σπιτικές μάσκες με φρούτα

ΜΟΔΑ - ΟΜΟΡΦΙΑ
Σπιτικές μάσκες με φρούτα

Τα φρούτα είναι γεμάτα με θρεπτικά συστατικά και αντιοξειδωτικά τα οποία είναι ιδιαίτερα ευεργετικά για το δέρμα.   Φτιάξτε το δικό σας καλλυντικό προσώπου με φρέσκα φρούτα 

Μάσκα προσώπου από μπανάνα

Για να φτιάξετε τη δική σας μάσκα προσώπου μπανάνας, πάρτε μισή μπανάνα και μισή κουταλιά της σούπας μέλι. Βάλτε τη μπανάνα και προσθέστε το μέλι σε ένα μπολ. Αργότερα προσθέστε μια κουταλιά της σούπας χυμό λεμονιού στο μείγμα. εφαρμόστε αυτό το μείγμα στο πρόσωπό σας και αφήστε το για τουλάχιστον 20 λεπτά.
Αργότερα πλύνετε το πρόσωπό σας καλά.

Μάσκα προσώπου από παπάγια

Για να φτιάξετε μάσκα με παπάγια, πάρτε δύο κομμάτια μεσαίου μεγέθους παπάγια και λιώστε τα καλά.  Προσθέστε μια κουταλιά της σούπας μέλι.
Σε καθαρό και στεγνό πρόσωπο εφαρμόστε την πάστα και αφήστε την για τουλάχιστον 20 λεπτά. Μετά από 20 λεπτά πλύνετε το πρόσωπό σας .

Μάσκα προσώπου από μήλο και πορτοκάλι
Μερικά κομμάτια μήλου και λίγες φέτες πορτοκαλιού και συνδυάστε για να φτιάξετε μια παχιά πάστα. Τώρα προσθέστε μια κουταλιά της σούπας μέλι και δύο κουταλιές του γλυκού κουρκουμά στο μείγμα. Μπορείτε επίσης να προσθέσετε λίγες σταγόνες γάλακτος στην πάστα για να γίνει πιο ρευστή. Εφαρμόστε αυτή την πάστα στο πρόσωπο και στο λαιμό σας. Κρατήστε το για τουλάχιστον 20 λεπτά και στη συνέχεια πλύντε καλά με νερό.

(Πηγή: iatronet.gr,
Σπανού Κατερίνα)

Πηγές

Φωτογραφία από Engin Akyurt από το Pixabay

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πήγαινε στην κορυφή