ARCHITECTURE LIVE STAGE: Μουσικός και Θεατρικός Οκτώβρης στη γνωστή μουσική σκηνή

ARCHITECTURE LIVE STAGE
Ούλωφ Πάλμε 23 | Ζωγράφου

Μουσικός και Θεατρικός Οκτώβρης στη γνωστή μουσική σκηνή

Τρίτη 8 Οκτωβρίου
Standup Comedy
Ωρα εναρξης 21.30 Εισιτήριο 6 ευρώ
Η αγαπημένη live σκηνή φιλοξενεί μια παράσταση για πολλά γέλια.
Παρουσιαστής, ένας απο τους σημαντικότερους standup κωμικούς στην Ελλάδα, ο εμπνευστής της παράστασης Καφρόκρεμα, Δημήτρης Δημόπουλος, που υποδέχεται στη σκηνή τρία next top models: Τον μετρ των one liners, το καμάρι του Θεσσαλικού Κάμπου, Πάρι Ρούπο, τον πιο μεταδοτικό χιουμοριστικό ιό του youtube, Jeremy, και την φωνή της εθιστικής τηλεοπτικής επιτυχίας, Shopping Star, Βαγγέλη Χαρισόπουλο.

Παρασκευή 11 Οκτωβρίου
Σοφία Αρβανίτη και οι «Από την Πόλη έρχονται»
Συμμετέχει φιλικά η Πένυ Σκάρου
Ωρα εναρξης 22.30 Εισιτήριο 6 ευρώ
Η Σοφία Αρβανίτη ξανά στην σκηνή του Architecture Rock Café σε ένα οδοιπορικό από όλη την μουσική της διαδρομή!! Θα ακουστούν γνωστά και αγαπημένα τραγούδια απ΄τις συνεργασίες της με τους Μιχάλη Ρακιντζή, Σπύρο Πάζιο, Κώστα Χαριτοδιπλωμένο, Σοφία Βόσσου, Κώστα Τουρνά, Ανδρέα Λάμπρου, τραγούδια από την τελευταία της δισκογραφία που κυκλοφορεί από την Rain music, με τίτλο «Αλαβαρντάχαλα – τραγούδια των καιρών», αλλά και διασκευές που αγαπάμε.

Σάββατο 12 Οκτωβρίου
Ωρα εναρξης 22.30 Εισιτήριο 9 ευρώ με μπύρα ή κρασί
ΚΙΤΡΙΝΑ ΠΟΔΗΛΑΤΑ
Το κορυφαίο σύγχρονο live-rock συγκρότημα της χώρας, στο απόγειο του πειραματισμού του, με ήχους, ρυθμούς και ενέργεια απολύτως ανανεωμένα, ταξιδεύει το νέο του «Electro project» ανά την Ελλάδα και υπόσχεται την πιο δυναμική κι εξωστρεφή περιοδεία της 19χρονης πορείας του.

Πήγαινε στην κορυφή