Χωρίς νερό το 3ο ΚΕΠ Γαλατσίου γιατί ο Δήμος δεν πλήρωσε το λογαριασμό

ΝΕΑ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ
Χωρίς νερό το 3ο ΚΕΠ Γαλατσίου γιατί ο Δήμος δεν πλήρωσε το λογαριασμό

Εδώ και 15 μέρες το 3ο ΚΕΠ Γαλατσίου στην οδό Καλογήρου Σαμουήλ 7 είναι χωρίς νερό γιατί η ΕΥΔΑΠ διέκοψε την παροχή επειδή δεν πληρώθηκε ο λογαριασμός από το Δήμο Γαλατσίου.

Το γεγονός ήρθε εις γνώση μας μέσω μηνύματος Facebook από δημότη του Γαλατσίου, ο οποίος επισκέφθηκε το ΚΕΠ για θεώρηση του γνήσιου της υπογραφής και όταν χρειάστηκε να κάνει χρήση της τουαλέτας, οι υπάλληλοι του έδωσαν και έναν κουβά νερό (!) να χρησιμοποιήσει αντί για καζανάκι, τον οποίο κουβά τον γεμίζουν κάθε λίγο και λιγάκι με λάστιχο από το σπίτι του ιδιοκτήτη στο 1ο όροφο του κτιρίου.
Σχετικά με το θέμα η αρμόδια Αντιδήμαρχος, κα Χριστίνα Μπούρα, μας είπε: «Η διαρροή που υπήρχε στην υδραυλική εγκατάσταση του ΚΕΠ είχε ως αποτέλεσμα να έρθει φουσκωμένος ο λογαριασμός (1.800 ευρώ). Τόσα χρήματα δεν υπήρχαν στον κωδικό για να εξοφληθεί ο λογαριασμός γι’αυτό η ΕΥΔΑΠ μας διέκοψε την παροχή νερού. Η βλάβη έχει πλέον αποκατασταθεί και στο επόμενο Δημοτικό Συμβούλιο, που θα γίνει η αναμόρφωση του προϋπολογισμού, θα μπορέσουμε να ξοφλήσουμε το λογαριασμό».
Το επόμενο Δημοτικό Συμβούλιο θα γίνει εντός του Απριλίου, ίσως και μετά το Πάσχα. Γι’αυτό συστήνουμε στους υπαλλήλους υπομονή και στους δημότες να επισκέπτονται το ΚΕΠ αφού έχουν κάνει χρήση της τουαλέτας στο σπίτι τους!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πήγαινε στην κορυφή