Συνάντηση δημάρχου Ελευσίνας με βουλευτές της Δυτικής Αττικής

Με το Δήμαρχο Ελευσίνας κ. Αργύρη Οικονόμου συναντήθηκαν το πρωί της Παρασκευής 13 Σεπτεμβρίου, οι Βουλευτές Β’ Δυτικής Αττικής κ.κ. Μπούρας Αθανάσιος, Αντιπρόεδρος της Βουλής, Κώτσηρας Γεώργιος και Λιάκος Ευάγγελος. Η συνάντηση που πραγματοποιήθηκε στο Δημαρχείο Ελευσίνας είχε εθιμοτυπικό χαρακτήρα και έγινε με αφορμή την ανάληψη των καθηκόντων του Δημάρχου.
Στη διάρκεια της συνάντησης, συζητήθηκαν θέματα που αφορούν στην Ελευσίνα και τη Μαγούλα και συμφωνήθηκε η ανάπτυξη στενής συνεργασίας προς όφελος των κατοίκων των δύο πόλεων.
Οι τρεις βουλευτές ευχήθηκαν «καλή επιτυχία» στο δήμαρχο κ. Οικονόμου και δήλωσαν πρόθυμοι να καταβάλουν την αμέριστη συμπαράστασή τους στην επίτευξη του έργου που έχει αναλάβει.
Παρόντες στη συνάντηση από την πλευρά του Δήμου Ελευσίνας ήταν οι αντιδήμαρχοι Οικονομικών Υπηρεσιών Κουκουναράκης Παύλος, Τεχνικών Υπηρεσιών Μαυρογιάννης Αθανάσιος, Διοικητικών Υπηρεσιών Κουρούνης Γεώργιος, θεμάτων Πολιτισμού Λάσκος Δημήτριος και ο Γενικός Γραμματέας του Δήμου Ιωάννης Παναγιωτούλιας. “

Πήγαινε στην κορυφή