Art for All η τέχνη για όλες και όλους

Art for All – τέχνη για όλες και όλους από την Περιφέρεια Αττικής και την Κίνηση Ανάπηρων Καλλιτεχνών: 7, 8, 9 Δεκεμβρίου 2018
607 λεπτά καθολικά προσβάσιμης κινηματογραφικής και θεατρικής εμπειρίας

Για τρίτη συνεχή χρονιά η Περιφέρεια Αττικής και η Κίνηση Ανάπηρων Καλλιτεχνών εφαρμόζουν στην πράξη τη θεωρητική διεκδίκηση του δικαιώματος ισότιμης συμμετοχής στο κινηματογραφικό και θεατρικό περιεχόμενο. Συγκεκριμένα, στις 7, 8 και 9 Δεκεμβρίου 2018, με αφορμή και την Παγκόσμια Ημέρα Ατόμων με Αναπηρία (3 Δεκεμβρίου) διοργανώνουν την πρωτοβουλία “Art for All”, ένα τριήμερο προσβάσιμης και συμπεριληπτικής τέχνης για όλες και όλους, χωρίς αποκλεισμούς.
Πρόκειται για 607 λεπτά καθολικά προσβάσιμης κινηματογραφικής και θεατρικής εμπειρίας, με την προσβασιμότητα περιεχομένου να φέρει την πιστοποίηση της Κίνησης Ανάπηρων Καλλιτεχνών.
Η Περιφέρεια Αττικής θα συνεχίσει να υπηρετεί και να προάγει όλες τις ημέρες του χρόνου το θεμελιώδες δικαίωμα των συμπολιτών μας με αναπηρία στην ισότιμη πρόσβαση και συμμετοχή τους σε κάθε έκφανση της καθημερινότητας, στο αγαθό του πολιτισμού και του αθλητισμού ως μέσο χειραφέτησης.
Πληροφορίες:
https://www.facebook.com/events/1278442312296175/
https://youtu.be/INRrDaX2BAs

 

ΔΤ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πήγαινε στην κορυφή