Η Δέσποινα Θωμαΐδου σε αγιασμούς σχολείων της Νέας Ιωνίας

ΔΗΜΟΙ ΑΤΤΙΚΗΣ & ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ
Η Δέσποινα Θωμαΐδου σε αγιασμούς σχολείων της Νέας Ιωνίας

“Στο ξεκίνημα της νέας σχολικής χρονιάς, την Τετάρτη 11 Σεπτεμβρίου 2019, η Δήμαρχος Νέας Ιωνίας, κα. Δέσποινα Θωμαΐδου, παρευρέθηκε στην τελετή Αγιασμού σχολείων της πόλης και ευχήθηκε σε μαθητές, γονείς και εκπαιδευτικούς, μια καλή και δημιουργική σχολική χρονιά.
Συγκεκριμένα, η κα. Θωμαΐδου έδωσε το «παρών» στο 6ο Νηπιαγωγείο Νέας Ιωνίας, στο 16ο Δημοτικό Σχολείο Νέας Ιωνίας και στο 1ο Ενιαίο Λύκειο Νέας Ιωνίας.
Η κα. Θωμαΐδου ευχήθηκε σε μαθήτριες, μαθητές, εκπαιδευτικούς και γονείς καλή και δημιουργική χρονιά, με υγεία, σημειώνοντας μεταξύ άλλων ότι η παιδεία πρέπει να είναι πρωταρχικός στόχος για τη διοίκηση του Δήμου, γιατί εκεί στηρίζεται το μέλλον αυτής της πόλης. «Η παιδεία είναι ο δεύτερος ήλιος για τους ανθρώπους, έλεγε ο Πλάτωνας, κι εμείς θα συνεχίσουμε να φωτίζουμε τις λαμπερές αυτές ακτίνες για την κατάκτηση της γνώσης και του μέλλοντος», όπως ανέφερε χαρακτηριστικά.
«Να γνωρίζετε ότι ως Διοίκηση έχουμε θέσει στόχο και ήδη προσπαθούμε μέσα από μια στενή συνεργασία με την εκπαιδευτική κοινότητα να συμβάλλουμε με όλους τους τρόπους στην εξασφάλιση των καλύτερων προϋποθέσεων για την ποιότητα ζωής και ιδιαίτερα την αναβάθμιση των σχολικών μας υποδομών» είπε η κα. Θωμαΐδου, υπογραμμίζοντας πως τόσο η ίδια προσωπικά, όσο και συνολικά η Δημοτική Αρχή, στέκονται στο πλευρό της εκπαιδευτικής κοινότητας και θα συμβάλλουν με κάθε τρόπο και κάθε δυνατότητα που υπάρχει στην επιτυχία του έργου της.
Απευθυνόμενη στα ίδια τα παιδιά, η Δήμαρχος Νέας Ιωνίας είπε: «Αυτά τα χρόνια είναι τα πιο ωραία της ζωής σας. Να τα απολαύσετε όσο μπορείτε. Να είστε επιμελείς στα μαθήματα, να ακούτε τους δασκάλους σας και να προσέχετε τους συμμαθητές και ιδιαίτερα τα «πρωτάκια» μας. Πιστεύουμε σε εσάς, ελπίζουμε σε εσάς, γιατί είστε το μέλλον της πόλης μας».”

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πήγαινε στην κορυφή