Έναρξη εγγραφών στα Καλλιτεχνικά Εργαστήρια του Δήμου Βύρωνα

Οι εγγραφές των Καλλιτεχνικών Εργαστηρίων του Δήμου Βύρωνα θα πραγματοποιηθούν από τη Δευτέρα 16 έως και την Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου. Την πρώτη εβδομάδα, από τις 16 έως 20 Σεπτεμβρίου θα γίνονται μόνο επανεγγραφές παλαιών μαθητών, ενώ από τις 23 έως 27 Σεπτεμβρίου θα ανοίξουν οι εγγραφές για όλους.
Επισημαίνεται ότι οι επανεγγραφές και οι εγγραφές θα γίνονται στο Τμήμα Πολιτισμού του Δήμου Βύρωνα (Ευαγγελικής Σχολής 26, 6ος όροφος) και ώρες 9.30-14.00 & 17:30-20:30
Αναλυτικά, για το έτος 2019-20 τα Καλλιτεχνικά Εργαστήρια του Δήμου Βύρωνα θα λειτουργήσουν -προς το παρόν- τα παρακάτω τμήματα για παιδιά και ενήλικες:
• Εργαστήρι Ζωγραφικής
• Θεατρικό Εργαστήρι
• Μουσικό Εργαστήρι : Πιάνο
Επίσης, σε μεταγενέστερο χρονικό διάστημα θα λειτουργήσουν επιπρόσθετα τμήματα ανάλογα με την εκδήλωση ενδιαφέροντος:
• Μουσικό Εργαστήρι : Κλασική – Ηλεκτρική Κιθάρα, Σαξόφωνο, Πιάνο, Φωνητική, Θεωρία Μουσικής.
•Εργαστήρι Οικιακής Οικονομίας : Γενική Χειροτεχνία, Κοπτική – Ραπτική, Παραδοσιακό Κέντημα.
Την αίτηση εκδήλωσης ενδιαφέροντος μπορείτε να τη βρείτε στην ιστοσελίδα του δήμου και αφού τη συμπληρώσετε, να την αποστείλετε στο mail: karagounis@dimosbyrona.gr. Εναλλακτικά, μπορείτε να προσέλθετε στο Τμήμα Πολιτισμού του Δήμου Βύρωνα (Ευαγγελικής Σχολής 26, 6ος όροφος) και ώρες 9.30-14.00 & 17:30-20:30. Όσοι υποβάλουν αίτηση εκδήλωσης ενδιαφέροντος θα έχουν προτεραιότητα όταν ανοίξουν οι εγγραφές των παραπάνω τμημάτων.
Για οποιαδήποτε πληροφορία ή διευκρίνιση σχετικά με τις εγγραφές ή τις αιτήσεις εκδήλωσης ενδιαφέροντος μπορείτε να καλέσετε στα 2107609340 και 2107609350.
Σημαντική ενημέρωση

Για την εγγραφή σας στα Καλλιτεχνικά Εργαστήρια, απαιτείται αποδεικτικό ΑΜΚΑ (για τους ανήλικους θα δίνονται οι ΑΜΚΑ του γονέα/κηδεμόνα και του παιδιού)
Για τις νέες εγγραφές των τμημάτων θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.
Όσον αφορά τις επανεγγραφές, καμία αίτηση δεν θα γίνεται δεκτή, εάν δεν έχουν εξοφληθεί τυχόν προηγούμενες οφειλές.
Ταυτόχρονα με τη συμπλήρωση της αίτησης θα γίνεται και η προσκόμιση των απαραίτητων δικαιολογητικών για τυχόν έκπτωση. Δικαιολογητικά που προσκομίζονται σε μεταγενέστερο χρόνο δεν θα γίνονται δεκτά και η έκπτωση δεν θα ισχύει.
Προκειμένου ο εγγεγραμμένος να λάβει έκπτωση προπληρωμής 8μηνου ή πρώτου 4μηνου πρέπει να προκαταβάλει το χρηματικό ποσό των διδάκτρων μέχρι και τις 10 Οκτωβρίου 2019.

 

ΔΤ ΔΗΜΟΥ ΒΥΡΩΝΑ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πήγαινε στην κορυφή