Βαλκάνια – Η Μεγάλη Τρικυμία : Την Κυριακή 8 Σεπτεμβρίου στην 48η Έκθεση Βιβλίου

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
Βαλκάνια – Η Μεγάλη Τρικυμία : Την Κυριακή 8 Σεπτεμβρίου στην 48η Έκθεση Βιβλίου

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΝΕΟΥ ΒΙΒΛΙΟΥ: <<ΒΑΛΚΑΝΙΑ- Η ΜΕΓΑΛΗ ΤΡΙΚΥΜΙΑ>>.

Κυριακή, στο ΖΑΠΠΕΙΟ

Ενα νέο βιβλίο <<τρέχει>> στην 48η Έκθεση Βιβλίου στο Ζάππειο,όπου και την Κυριακή 8 Σεπτεμβρίου 2-19, στις 9 μμ, θα γινει η παρουσίασή του:

Πρόκειται για μια σημαντική και συνάμα επίκαιρη συλλογική εργασια με θεμα τα <<Βαλκάνια – Η Μεγάλη Τρικυμία>>.
Μια,τρικυμία, που απειλεί όλη την Νοτιοανατολική Ευρώπη- χθες,και σήμερα,- και η αιτία δεν είναι μόνο η γνωστή γι αυτά, Τουρκία.

Τα κείμενα του βιβλιου,, εχουν γραψει οι Δημ. Αναλις, Θεοφανης Μαλκίδης, Γιώργος Χρηστίδης, Βλασης Βλασίδης, Μαιρη Μπόση, Δημ. Κιτσίκης, Στελιος Αλειφαντής και Χρ. Αντωνιάδης- ο τελευταιος έχει και την γενική επιμέλεια.
Την αξία,του – συλλογικου- βιβλίου δεν εγγυώνται μόνο οι παραπάνω ξεχωριστοί στο ειδος τους συγγραφείς του,όλοι ειδικοί αναλυτες για τα Βαλκάνια, αλλά και οι Ομιλητές, Πολιτικοι και Πανεπιστημιακοι.
Στους πρωτους περιλαμβάνονται εκπροσωποι απ ολο το πολιτικό φάσμα: Ο Βουλευτής,της ΝΔ και τ.Υπουργος Ευρυπίδης Στυλιανιδης, ο τ.Υπουργός του ΣΥΡΙΖΑ, στρατηγος ε.α. Νικος Τόσκας, ο Ευρωβουλευτής του ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΑΛΛΑΓΗΣ Νίκος Ανδρουλάκης και η Βουλευτης του ΚΚΕ Λιάνα Κανέλη .
Από τους Πανεπιστημιακούς οι Καθηγητές Στέλιος Αλειφαντής (Πάντειο) καιδρ Κωστας Γριβας (Σχ. Ευελπίδων – ΕΚΠΑ).
Εγγύηση για την άρτια έκδοση ο επικεφαλής των εκδόσεων “Κασταλία” Μάκης Μηχιώτης με εμπειρία στα θέματα Άμυνας και Διπλωματίας, και για την εκδηλωση ο συντονιστής της, γνωστός δημοσιογράφος και συγγραφέας ο ίδιος, Αντώνης Κοκορίκος.

* Κυριακή, Ζάππειο, (σκηνή Γ. Βιζυηνός), ώρα 9 μμ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πήγαινε στην κορυφή