Στις τελικές επιλογές για την Εθνική Ομάδα Ρυθμικής Γυμναστικής 2 αθλήτριες του συλλόγου «ΕΝΩΣΗ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ»

ΑΘΛΗΤΙΚΑ
Στις τελικές επιλογές για την Εθνική Ομάδα Ρυθμικής Γυμναστικής 2 αθλήτριες του συλλόγου «ΕΝΩΣΗ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ»

ΣΤΙΣ ΤΕΛΙΚΕΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΡΥΘΜΙΚΗΣ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗΣ

“Με τον καλύτερο τρόπο ξεκίνησε η φετινή αθλητική περίοδος για το τμήμα Αγωνιστικής Ρυθμικής Γυμναστικής της Ένωσης Γαλατσίου που αδιάλειπτα προβάλλει την πόλη μας και μας κάνει όλους πολύ περήφανους.

Πιο συγκεκριμένα οι νεανίδες αθλήτριες του συλλόγου μας Νικολέτα Τσιμάρα και Διαμαντούλα Τσούλου, μετά από μια επιτυχημένη αγωνιστική παρουσία και την κλήση τους στο καλοκαιρινό προπονητικό camp επιλογής που διοργάνωσε η ΕΓΟ με συμμετοχή υποψήφιων αθλητριών από όλη την χώρα, συμπεριλήφθηκαν τελικά στην ομάδα των 6 αθλητριών που χαρακτηρίσθηκαν ως προεπιλογή για την συγκρότηση της νέας Εθνική Ομάδας Ensemble Γυναικών. Η ομάδα θα έχει στόχο την συμμετοχή στα επόμενα Παγκόσμια και Ευρωπαϊκά πρωταθλήματα και την Ολυμπιάδα του 2024.
Η αθλήτριες μας πλέον θα συμμετάσχουν σε προπονήσεις στο προπονητήριο της Εθνικής ομάδας του Αγίου Κοσμά σύμφωνα με την καθοδήγηση των ομοσπονδιακών προπονητών, με σημαντικές πλέον πιθανότητες να αποτελέσουν και τελική επιλογή.
Η επιλογές αυτές είναι για μας μια ακόμα ιδιαίτερα ευχάριστη και τιμητική διάκριση αλλά και παράλληλα γνώριμη, καθώς είναι η πέμπτη τα τελευταία χρόνια απόδειξη της ποιοτικής στελέχωσης, και της μεθοδικής υψηλού επιπέδου προετοιμασίας των αθλητών της, κάτι που χαρακτηρίζει διαχρονικά την ομάδα. Συγχαρητήρια στις προπονήτριες τους και στις αθλήτριες και τους ευχόμαστε όπως και στα υπόλοιπα κορίτσια καλή επιτυχία και εκπλήρωση των επιθυμιών τους και των στόχων τους.

Με την ευκαιρία ενημερώνουμε τους ενδιαφερόμενους για συμμετοχή στις ακαδημίες Ρυθμικής του συλλόγου μας , ότι οι εγγραφές ξεκινούν το Σάββατο 07 Σεπτεμβρίου και τα δοκιμαστικά μαθήματα μια εβδομάδα αργότερα στις 14 Σεπτεμβρίου. Τα παιδιά που συμμετείχαν στα τμήματα την προηγούμενη περίοδο και επιθυμούν να επανεγγραφούν μπορούν να προσέρχονται τις αντίστοιχες ημέρες και ώρες με πέρυσι, μέχρι την νέα κατάταξη τους.

Περισσότερες πληροφορίες στο:
www.galatsirhythmicgymnastics.com”

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πήγαινε στην κορυφή