Εβδομαδιαία Τοπική Εφημερίδα

Οι Συνταγές της Αναστασίας !!Ριζότο Αλλιώς

Ριζότο Αλλιώς 

Υλικά

1 κούπα του τσαγιού ρύζι
κίτρινο

2 κούπες νερό

1 καρότο ψιλοκομμένο

2 κρεμμύδια ψιλοκομμένα

3 φέτες μπέικον

1 πιπεριά ψιλοκομμένη

3 κ.σ κασέρι τριμμένο

2 αυγά

1 κ.σ αρακά βρασμένο

2 φέτες ζβαν (zwan) ψιλοκομμένο

Λίγο λάδι

 

Εκτέλεση

Σε μία κατσαρόλα βάζουμε το
λάδι και σοτάρουμε τα κρεμμύδια, το καρότο και την πιπεριά. Προσθέτουμε το μπέικον. Ρίχνουμε το ρύζι με το νερό και
τα αφήνουμε να βράσουν για 10 λεπτά. Σε ένα τηγάνι βάζουμε λίγο λάδι και
φτιάχνουμε την ομελέτα. Την κόβουμε κομματάκια και τη ρίχνουμε μέσα μαζί με το
κασέρι, το ζβαν (zwan) και τον αρακά. Κλείνουμε το
καπάκι και αφήνουμε για 5 λεπτά. Ανακατεύουμε και το σερβίρουμε ζεστό.