Εγκαίνια του 4ου ΚΔΑΠ στο 1ο Δημοτικό Σχολείο Ασπροπύργου

Στο πλαίσιο μιας επιτυχημένης, γεμάτης δράσεις και άκρως εποικοδομητικής χρονιάς, η Πρόεδρος της ΚΕΔΑ του Δήμου Ασπροπύργου, κ. Σοφία Μαυρίδη, με αφορμή τα εγκαίνια του 4ου ΚΔΑΠ, που θα στεγαστεί στο 1ο Δημοτικό Σχολείο, διοργάνωσε μια εκδήλωση αποχαιρετισμού, για μικρούς και μεγάλους, στον προαύλιο χώρο του Σχολείου.

Η εκδήλωση είχε θέμα: «Ασφαλής ΚΕΔΑ» και περιλάμβανε τρεις θεματικές ενότητες. Η πρώτη αφορούσε, το πρόγραμμα κυκλοφοριακής αγωγής, -την τέταρτη κατά σειρά δράση που υλοποίησε η ΚΕΔΑ καθ’ όλη τη διάρκεια της χρονιάς σε συνεργασία με τον κ. Σωτήρη Γιαννόπουλο και τη «My Grand Road»,- ενώ σε δεύτερη φάση, πραγματοποιήθηκαν, ο αγιασμός των εγκαινίων του 4ου ΚΔΑΠ Ασπροπύργου, από τον Αρχιμανδρίτη Κύριλλο Οικονομόπουλο, παρουσία του Δημάρχου Ασπροπύργου, κ. Νίκου Μελετίου και των συνεργατών του.
Η Πρόεδρος της ΚΕΔΑ, κ. Σοφία Μαυρίδη στο χαιρετισμό της, ευχαρίστησε όλους τους συντελεστές που συνέβαλλαν στη διοργάνωση αυτής της γιορτής και έδωσε την υπόσχεση ότι έρχεται μια νέα χρονιά γεμάτη όρεξη και δύναμη, ενώ τόνισε πως η ανταμοιβή τους για όλα αυτά είναι τα καθημερινά χαμόγελα των παιδιών.
Στην εκδήλωση βραβεύτηκαν από την ΚΕΔΑ, ο διοικητής της Τροχαίας Ελευσίνας, κ. Βασίλης Ράπης, ο Αντιδήμαρχος Μεγαρέων κ. Σπύρος Κορώσης και ο κ. Σωτήρης Γιαννόπουλος εκπρόσωπος της ΜΚΟ «My Grand Road» για την προσφορά τους, στην εκμάθηση των κανόνων οδικής ασφαλείας στα παιδιά της πόλης.
Το παρόν στην εκδήλωση έδωσαν ο Δήμαρχος Ασπροπύργου κ. Νίκος Μελετίου, ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών κ. Αναστάσιος Παπαδόπουλος, ο Πρόεδρος του Πνευματικού Κέντρου κ. Μελέτης Μπουραντάς, ο Αντιπρόεδρος της ΚΕΔΑ κ. Αντώνης Κοναξής, τα μέλη του Δ.Σ. της ΚΕΔΑ, κ.κ. Κωνσταντίνος Καλλιέρης, Φίλιππος Τσιλεδάκης, καθώς και η Πρόεδρος της ΔΗΜ.Τ.Ο. της Νέα Δημοκρατίας, κ. Γεωργία Πηλιχού.
Η γιορτή ολοκληρώθηκε με ένα μεγάλο πάρτι για μικρούς και μεγάλους, αποχαιρετώντας τη χρονιά που πέρασε και ανανεώνοντας το ραντεβού για τον Σεπτέμβρη.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πήγαινε στην κορυφή