Αντάμωσε και πάλι το Πανόραμα

ΝΕΑ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ
Αντάμωσε και πάλι το Πανόραμα

Το Αντάμωμα της Γειτονιάς, μια γιορτή θεσμός πια για το Πανόραμα Γαλατσίου πραγματοποιήθηκε και φέτος με κέφι, πολύ χορό και νόστιμο φαγητό!

Για 8η συνεχόμενη χρονιά στην υπαίθρια εκδήλωση, με σύμμαχο ευτυχώς τον καλό καιρό, πλήθος κόσμου ανταποκρίθηκε στην πρόσκληση του Εξωραϊστικού Συλλόγου Πανοράματος Γαλατσίου «Η Αγία Ειρήνη» και γέμισαν τα τραπεζοκαθίσματα που είχαν στηθεί γεμίζοντας τη γειτονιά.
Οι παρευρισκόμενοι απόλαυσαν τον Μιχάλη Παντελιά στη φωνή και την κιθάρα, τον Νίκο Αντωνάκη στο λαούτο και το μπουζούκι και τον Στέλιο Κουτσούκο στο βιολί, ενώ το χορευτικό μέρος ανέλαβε το Χορευτικό και Πολιτιστικό Εργαστήρι «Χοροπατήματα», ένας συνδυασμός που κράτησε το κέφι και τη χορευτική διάθεση στα ύψη καθ’ όλη τη διάρκεια της εκδήλωσης.
Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους μέλη και φίλοι του Δ.Σ. του Συλλόγου Άνω Γαλατσίου, οι δημοτικοί σύμβουλοι Γρηγόρης Χαραλαμπίδης και Νίκος Μαγκανάρης, η υποψήφια τότε βουλευτής με το ΣΥΡΙΖΑ Κατερίνα Αρβανιτάκη.
Πολύ σημαντικές ήταν και φέτος οι χορηγίες από Γαλατσιώτες που δραστηριοποιούνται επιχειρηματικά στην πόλη μας και με χαρά προσέφεραν την αρωγή τους, τόσο για την υλοποίηση της λαχειοφόρου αγοράς, όσο για την οργάνωση της γιορτής.
Και του χρόνου!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πήγαινε στην κορυφή