Μέλος του Δ.Σ. της Περιφερειακής Έν. Δήμων Αττικής ο Δήμαρχος Λυκόβρυσης

Μέλος του Δ.Σ. της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Αττικής ο Δήμαρχος»

Μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Αττικής (Π.Ε.Δ.Α.) είναι πλέον ο Δήμαρχος Λυκόβρυσης- Πεύκης Τάσος Μαυρίδης. Ο κ. Μαυρίδης παίρνει τη θέση που κατείχε στο Δ.Σ. ο πρώην Δήμαρχος Παλαιού Φαλήρου Διονύσης Χατζηδάκης, ο οποίος παραιτήθηκε από τη θέση του Δήμαρχου και συνεπώς από τη θέση του στο Δ.Σ. για να πολιτευτεί στις βουλευτικές εκλογές.
Η Π.Ε.Δ.Α. είναι Ένωση των Δήμων της μεγαλύτερης πληθυσμιακά Περιφέρειας της χώρας και μεταξύ άλλων έχει ως αρμοδιότητες, σύμφωνα με το σχετικό Προεδρικό Διάταγμα: τη συνεργασία των Δήμων της Αττικής, την προαγωγή του θεσμού του πρώτου βαθμού αυτοδιοίκησης, την έρευνα και μελέτη ζητημάτων σχετικών με την τοπική αυτοδιοίκηση και την τοπική ανάπτυξη, τη συγκέντρωση και επεξεργασία στοιχείων και πληροφοριών επί γενικών και ειδικών ζητημάτων, σχετικών με την αποστολή και το έργο των δήμων κ.α..
Ο κ. Μαυρίδης δήλωσε σχετικά: «Βρίσκομαι στο Διοικητικό Συμβούλιο της ΠΕΔΑ, σε μια ιδιαίτερα κρίσιμη περίοδο για την αυτοδιοίκηση, τους τελευταίους μήνες αυτής της θητείας και μετά την αλλαγή της Κυβέρνησης. Είναι μεγάλη τιμή να παίρνω τη θέση ενός πολύπειρου αυτοδιοικητικού, του Διονύση Χατζηδάκη στον οποίον εύχομαι καλή επιτυχία στα βουλευτικά του καθήκοντα. Προσωπικά θα συνεχίσω να συμμετέχω ενεργά στη διαδημοτική συνεργασία, στην οποία πιστεύω πολύ, καθώς και στον διάλογο για τη λειτουργία του θεσμού της Αυτοδιοίκησης»

 

 

ΔΤ ΔΗΜΟΥ ΛΥΚΟΒΡΥΣΗΣ – ΠΕΥΚΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πήγαινε στην κορυφή