Ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου τραγουδά στο ανοιχτό γήπεδο μπάσκετ του Άλσους

ΝΕΑ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ
Ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου τραγουδά στο ανοιχτό γήπεδο μπάσκετ του Άλσους

Πέντε συναυλίες και δύο θεατρικές παραστάσεις έχει στο πρόγραμμά του το Φεστιβάλ Γαλατσίου 2019 από αύριο Σάββατο, 13 Ιουλίου, έως την άλλη Παρασκευή 19 του μήνα.

Συγκεκριμένα, το Σάββατο 13 Ιουλίου, στις 9 το βράδυ στο Θέατρο του Άλσους Βέικου, ο τραγουδοποιός Μάνος Μπαλτζάκης σε μια μοναδική εμφάνιση στον τόπο που γεννήθηκε και μεγάλωσε, το Γαλάτσι. Μαζί του θα είναι οι μουσικοί Πάνος Κανελλόπουλος στο μπουζούκι, Μαρία Εικοσιπεντάρχου στο ηλεκτρικό πιάνο, Φίλιππος Μοναστηριώτης στην ηλεκτρική κιθάρα, Μιχάλη Μαρνελάκης στην κρητική λύρα και Γιάννης Πέππας στα τύμπανα.
Ακολουθεί μια βραδιά – αφιέρωμα στον Γιώργο Νταλάρα, την Κυριακή 14 Ιουλίου, στις 9 το βράδυ, πάλι στο Θέατρο του Άλσους, από τον Χρήστο Θεσσαλονικεύς και μια παρέα μουσικών και τραγουδιστών.
Η Δευτέρα 15η Ιουλίου είναι η βραδιά που περιμένουν πολλοί φίλοι της μουσικής: ο αιώνιος έφηβος Βασίλης Παπακωνσταντίνου, στο ανοιχτό γήπεδο του Μπάσκετ στο Άλσος, θα μας ταξιδέψει στο ροκ που όλοι αγαπήσαμε. Μαζί του οι Μαίρη Μπρόζη, Αντρέας Αποστόλου, Βαγγέλης Πατεράκης, Στέφανος Δημητρίου, Γιάννης Αυγέρης, Αλέξανδρος Μπίτος, Λυσιέν Κλίμης, Γιάννης Δίπλας και Αντρέας Αποστόλου.
Την Τρίτη 16 Ιουλίου, το Θέατρο του Άλσους υποδέχεται στις 9 το βράδυ τη Θεατρική Ομάδα του Φάρου Τυφλών στη «Φαύστα ή η Απολεσθείσα κόρη του Μποστ». Επί σκηνής οι Ασλάνογλου Εύη, Γκελεβέσης Θοδωρής, Καλκούνης Παναγιώτης, Μουρκούκος Βαγγέλης, Παπαϊωάννου Θανάσης, Ρουκουτάκη Γωγώ, Τεντόμα Αργυρώ και Χριστοδούλου Βιβή.
Την Τετάρτη 17 του μήνα, στις 9 το βράδυ, τα μικρόφωνα παίρνουν οι Σοφία Βόσσου και Γωγώ Βαγενά σε μια βραδιά γεμάτη μελωδίες που αγγίζουν τις καρδιές μας και μας οδηγούν σε νοσταλγικά μονοπάτια.
Μία μέρα μετά, στις 18 Ιουλίου, ημέρα Πέμπτη, στις 9 το βράδυ, έρχεται «Το Στέκι των Απόκληρων» σε μια ρεμπέτικη βραδιά με τραγούδια του Μάρκου Βαμβακάρη, Παναγιώτη Τσούντα, Μανώλη Χιώτη, Βασίλη Τσιτσάνη και Σταύρου Ξαρχάκου.
Και η τελευταία μέρα της βδομάδας, η Παρασκευή 19 του μήνα έχει θέατρο. «Ο Ποπολάρος» του Γρηγόριου Ξενόπουλου παρουσιάζεται στο Θέατρο του Άλσους, στις 9 το βράδυ από τους ηθοποιούς Βασίλη Ασημάκη, Μαρία Συμεών, Γιάννη Λεβέντη, Δέσποινα Παντελίδου, Μαρίνα Μπασέτα, Έλλη Λορέντη, Ίρις Ανδριοπούλου, Ανδρέα Αποστόλου, Ζαντό Ντάνια. Η σκηνοθεσία είναι της Έλλης Βοζικιάδου, η μουσική του Διονύση Κούτση, τα σκηνικά του Χαράλαμπου Σεπεντζή, τα κοστούμια της Έλσας Βώκου, οι φωτισμοί της Ιωάννας Κούτση και η ηχοληψία του Λευτέρη Κούνε.
Σε όλες τις παραπάνω εκδηλώσεις η είσοδος είναι ελεύθερη.

Πήγαινε στην κορυφή