Εβδομαδιαία Τοπική Εφημερίδα

Τελείωσε η α’ περιόδος του Camp στο Γαλάτσι

Παιδικές φωνές, δυνατά γέλια, ψυχαγωγικά παιχνίδια, χορευτικά γέμισαν το Κλειστό Γυμναστήριο του Άλσους Βέικου, το περασμένο Σάββατο, στην αποχαιρετιστήρια γιορτή της α’ περιόδου του θερινού αθλητικού Camp «Αχιλλέας Βρέντζος» που διοργανώνει κάθε χρόνο ο Δήμος Γαλατσίου.

Παιδιά, γονείς, γυμναστές και φίλοι όλων των παραπάνω απόλαυσαν αυτή τη γιορτή λήξης, όπως τα πιτσιρίκια απόλαυσαν τις ημέρες που ψυχαγωγήθηκαν στο Camp.
Ο Δήμαρχος Γαλατσίου Γεώργιος Μαρκόπουλος εμψύχωνε τα παιδιά που πήραν μέρος στα ψυχαγωγικά παιχνίδια ανά τμήματα και συνεχάρη τους εκπαιδευτές για το ωραίο θέαμα που παρουσίασαν. Με τη σειρά της η Πρόεδρος του Πολιτιστικού και Αθλητικού Οργανισμού Μαργαρίτα Μανδηλαρά συνεχάρη παιδιά και εκπαιδευτές για το επιτυχημένο αποτέλεσμα της τελετής λήξης, αλλά και για τη συνεργασία τους καθ’ όλη τη διάρκεια των δύο εβδομάδων της πρώτης περιόδου. Στην τελετή λήξης συμμετείχε και ο Αντιπρόεδρος του Πολιτιστικού και Αθλητικού Οργανισμού Νίκος Παπαδόπουλος.
Το θερινό αθλητικό Camp δίνει τη δυνατότητα κάθε χρόνο σε όλο και περισσότερα παιδιά του Γαλατσίου να έρθουν σε επαφή με αθλήματα, όπως η κολύμβηση, το ποδόσφαιρο, το τένις, το μπάσκετ γυμναστές, το βόλευ, το καράτε και ο στίβος ώστε να αποφασίσουν ποιο άθλημα τους ταιριάζει καλύτερα, καθώς και να διασκεδάσουν παίζοντας μέσα στο καταπράσινο άλσος για δύο εβδομάδες.
Η β’ περίοδος του θερινού αθλητικού Camp ξεκίνησε τη Δευτέρα 1η Ιουλίου και θα ολοκληρωθεί στις 12 Ιουλίου, ενώ το Σάββατο 13 Ιουλίου θα πραγματοποιηθεί η τελετή λήξης της δεύτερης περιόδου.