Δυο Γαλατσιώτες υποψήφιοι βουλευτές με το ΚΚΕ στις εκλογές της Κυριακής

ΝΕΑ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ
Δυο Γαλατσιώτες υποψήφιοι βουλευτές με το ΚΚΕ στις εκλογές της Κυριακής

Ο Γρηγόρης Χαραλαμπίδης δεν χρειάζεται συστάσεις. Δημοτικός σύμβουλος Γαλατσίου εδώ και χρόνια, επικεφαλής της Λαϊκής Συσπείρωσης Γαλατσίου, αποφάσισε να δοκιμάσει την τύχη του και στις Βουλευτικές Εκλογές της Κυριακής 7 Ιουλίου.

 

 

 

Ο Γρηγόρης Χαραλαμπίδης είναι 57 ετών, γεννήθηκε και ζει στο Γαλάτσι, είναι παντρεμένος και πατέρας 2 παιδιών. Αυτοαπασχολούμενος εκτελωνιστής στο επάγγελμα.
Δραστηριοποιείται συνδικαλιστικά στην «Επιτροπή αγώνα εκτελωνιστών» και στην ΕΚΕΠΑ, που συσπειρώνονται στην ΠΑΣΕΒΕ. Είναι επίσης μέλος της Ένωσης ΕΒΕ Γαλατσίου. Μέλος της «Επιτροπής κατά των κεραιών» του δήμου Γαλατσίου. Στέλεχος του ΚΚΕ, δημοτικός σύμβουλος Γαλατσίου με τους συνδυασμούς του ΚΚΕ, από το 2006 μέχρι σήμερα.

 

 

 

 

 

Η Ελισάβετ (Έλσα) Βακάλη  διεκδικεί επίσης την ψήφο σας την Κυριακή, ως υποψήφια βουλευτής με το ΚΚΕ. Είναι 31 ετών, γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Γαλάτσι, τα τελευταία χρόνια κατοικεί στη Ν. Ιωνία.
Ιστορικός, πτυχιούχος Ιστορικού και Αρχαιολογικού του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου στη Σύγχρονη Ιστορία του Πανεπιστημίου «École des Hautes études en Sciences Sociales» του Παρισιού.
Συμμετείχε από μαθήτρια στους αγώνες του μαθητικού κινήματος, ενάντια στον πόλεμο του Ιράκ, μέσα από το Συντονιστικό Αγωνα Σχολείων Αθήνας. Στη συνέχεια στο φοιτητικό κίνημα και τις κινητοποιήσεις ενάντια στην ιδιωτικοποίηση της παιδείας, μέσα από τον Σύλλογο Φοιτητών Φιλοσοφικής.
Είναι μέλος της Τομεακής Επιτροπής του Βόρειου Τομέα της Κομματικής Οργάνωσης Αττικής του ΚΚΕ.

Πήγαινε στην κορυφή