Δράση Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού για ευάλωτες κοινωνικά ομάδες

Δράση Προσφοράς από τον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό για ευάλωτες κοινωνικά ομάδες του Δήμου Βύρωνα

Σε ευάλωτες κοινωνικές ομάδες του Δήμου Βύρωνα, προσέφερε τρόφιμα το Περιφερειακό τμήμα του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού Βύρωνα, τη Δευτέρα 1 Ιουλίου 2019, ενισχύοντας το έργο του Κοινωνικού Παντοπωλείου & Δομής Παροχής Συσσιτίου (Ιθώμης 6).

Η διανομή πραγματοποιήθηκε από τα γραφεία του Ερυθρού Σταυρού, στην Λεωφόρο Καρέα & Δάφνης 1 (περιοχή Καρέα), όπου προσφέρθηκαν τρόφιμα σε νοικοκυριά που βρίσκονται σε κατάσταση αδυναμίας.

Ευχαριστούμε θερμά το Περιφερειακό τμήμα του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού για τη συνεργασία και την κοινωνική τους προσφορά, καθώς σε μια ιδιαίτερα δύσκολη περίοδο για την κοινωνία, η προσφορά αυτή αποτελεί σημαντική βοήθεια ώστε κανένα νοικοκυριό να μη στερείται βασικά αγαθά από το ημερήσιο γεύμα.

Οι Δομές «Κοινωνικού Παντοπωλείου» και «Παροχής Συσσιτίου» του Δήμου Βύρωνα λειτουργούν Δευτέρα έως Παρασκευή 09.00 – 17.00 στην οδό Ιθώμης 6 (αγορά Βύρωνα). Για παραδόσεις προϊόντων και οποιαδήποτε άλλη πληροφορία, μπορείτε να επικοινωνείτε στο τηλέφωνο 210-7653054 (καθημερινά 09:00 με 15:00).
Email: koin.sissitio@dimosbyrona.gr, koin.pant@dimosbyrona.gr
Facebook: Κοινωνικό Παντοπωλείο – Παροχής Συσσιτίου

 

 

ΔΤ ΔΗΜΟΥ ΒΥΡΩΝΑ

Πήγαινε στην κορυφή