Χρυσή η ομάδα του Α.Σ. ΡΥΘΜΟΣ ΚΑΙ ΚΙΝΗΣΗ στο Hellas Gym for Life Challenge 2019!

ΑΘΛΗΤΙΚΑ
Χρυσή η ομάδα του Α.Σ. ΡΥΘΜΟΣ ΚΑΙ ΚΙΝΗΣΗ  στο Hellas Gym for Life Challenge 2019!

Το χρυσό μετάλλιο και το κύπελλο για την καλύτερη ομάδα με τα καλύτερα στοιχεία Ρυθμικής Γυμναστικής κατέκτησε η ομάδα μας, στο Hellas Gym For Life Challenge , το οποίο διοργάνωσε η Ελληνική Γυμναστική Ομοσπονδία στο Κλειστό Ολυμπιακό Γυμναστήριο Γαλατσίου, το Σάββατο και την Κυριακή 22 & 23 Ιουνίου 2019.
Οι αθλήτριές του συλλόγου εκτελώντας άψογα το πρόγραμμά τους, κατενθουσίασαν το κοινό και απέσπασαν από την επιτροπή αξιολόγησης την καλύτερη βαθμολογία στην κατηγορία τους.
Η ομάδα συμμετείχε με τις παρακάτω 21 αθλήτριες : Ε. Ζαβερδινού, Ι. Σπυροπούλου, Β. Γκολφινοπούλου, Λ. Λουλακάκη, Μ. Διγενάκη, Μ. Μεντένη, Μ. Μιχαλοπούλου, Σ. Ξυδιά, Δ. Σαλωνίδου, Β. Μόχα, Α. Ηλιοπούλου, Ρ. Μπεζάτι, Ε. Παντολέων, Α. Σιμοπούλου, Ε. Ζυγούρα, Ε. Γεωργούλα, Κ. Κανέλλου, Α. Φωτοπούλου, Κ. Κουρνάζογλου, Ν. Πολιά και Ι. Ζαχαράκη.
Εξαιρετικά επιτυχημένη ήταν η φετινή αγωνιστική χρονιά για τον Α.Σ. Ρυθμός και Κίνηση, αφού κατέκτησε 30 μετάλλια(16 χρυσά, 10 αργυρά και 4 χάλκινα) σε Διεθνείς και Πανελλήνιους αγώνες, ενώ η ομάδα του συλλόγου στο Ανσάμπλ Νεανίδων ανακηρύχθηκε Πρωταθλήτρια Ελλάδος, και η αθλήτρια του συλλόγου Σπυροπούλου Ιοκάστη, στην κατηγορία Γυναικών , ανακηρύχθηκε επίσης Πρωταθλήτρια Ελλάδος στο στεφάνι.
Οι παράγοντες, οι προπονήτριες και αθλήτριες του συλλόγου εύχονται σε όλους καλό καλοκαίρι και δίνουν ραντεβού στις 2 Σεπτεμβρίου (έναρξη προπονήσεων) με ακόμη περισσότερους και υψηλότερους στόχους για τη νέα αγωνιστική χρονιά !

 

ΔΤ Α.Σ. ΡΥΘΜΟΣ ΚΑΙ ΚΙΝΗΣΗ 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πήγαινε στην κορυφή