Μπάμπαλη & Δρογώσης άνοιξαν το Φεστιβάλ

ΝΕΑ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ
Μπάμπαλη & Δρογώσης άνοιξαν το Φεστιβάλ

Με τη συναυλία των γνωστών καλλιτεχνών Στάθη Δρογώση και Ανδριάνας Μπάμπαλη σήκωσε αυλαία το Φεστιβάλ Γαλατσίου 2019, την Τρίτη 25 Ιουνίου. Στο Ανοιχτό Θέατρο Άλσους Βέικου συγκεντρώθηκαν δεκάδες θαυμαστές των τραγουδοποιών για να απολαύσουν αγαπημένα τραγούδια σε μια ΝΕΟvintage εκδοχή. Με μια ιδιαίτερα κεφάτη συναυλία, λοιπόν, με δωρεάν είσοδο, ξεκίνησαν και φέτος τα καλοκαιρινά βράδια, «παρέα με τ’ αστέρια» στον Δήμο Γαλατσίου.

Τα τραγούδια γνωστά, ο ρυθμός μελωδικός και ρομαντικός κι ο κόσμος σιγοτραγουδούσε συνέχεια και κρατούσε το ρυθμό. Τη συναυλία παρακολούθησε ο Δήμαρχος Γαλατσίου Γιώργος Μαρκόπουλος, οι Αντιδήμαρχοι Παιδείας Μάνος Ελευθερίου, Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης & ΚΕΠ Αγγελική Ζήκου και η Πρόεδρος κι ο Αντιπρόεδρος του Πολιτιστικού και Αθλητικού Οργανισμού Μαργαρίτα Μανδηλαρά και Νίκος Παπαδόπουλος αντίστοιχα.
«Σας καλωσορίζουμε στο Φεστιβάλ και σας ευχαριστούμε που είστε παρόντες σε κάθε βήμα που κάνει η πόλη μας μπροστά, σε κάθε προσπάθειά της να αναδείξει τον πολιτισμό της που είναι πλούσιος, όπως πλούσια είναι και τα συναισθήματα των ανθρώπων της» είναι το μήνυμα που απευθύνει φέτος προς τους Γαλατσιώτες και τις Γαλατσιώτισσες ο κ. Μαρκόπουλος, καλώντας τους να απολαύσουν την πληθώρα των πολιτιστικών εκδηλώσεων του φετινού καλοκαιριού στο ανοιχτό θέατρο του Άλσους αλλά και στο «Καμίνι», στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου μας και στις πλατείες της πόλης.
Η Πρόεδρος του Πολιτιστικού Οργανισμού, στον σύντομο χαιρετισμό της, ευχαρίστησε τους καλλιτέχνες αλλά και τον κόσμο που αγκαλιάζει κάθε χρόνο το Φεστιβάλ και παρακολουθεί τις εκδηλώσεις του και τόνισε ότι και φέτος η πλειοψηφία των παραστάσεων θα έχει ελεύθερη είσοδο.
To Φεστιβάλ Γαλατσίου 2019 θα μας κρατήσει συντροφιά όλο το καλοκαίρι αλλά και μέχρι τις 22 Σεπτεμβρίου με αξιόλογες θεατρικές παραστάσεις και συναυλίες, θέατρο σκιών και καλλιτεχνικά εργαστήρια. Πληροφορίες για το πρόγραμμα θα βρείτε στην ιστοσελίδα του Δήμου Γαλατσίου, www.galatsi.gov.gr αλλά και στην σελίδα στο Facebook Δήμος Γαλατσίου ενημέρωση.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πήγαινε στην κορυφή