8ο Αντάμωμα της γειτονιάς του Πανοράματος Γαλατσίου

ΝΕΑ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ
8ο Αντάμωμα της γειτονιάς του Πανοράματος Γαλατσίου

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 22 Ιουνίου 2019 το Αντάμωμα της γειτονιάς του Πανοράματος Γαλατσίου, που υποδέχτηκε το καλοκαίρι για ακόμη μια φορά. Για 8η χρονιά στην υπαίθρια εκδήλωση, που έχει γίνει πλέον θεσμός στην περιοχή, και με σύμμαχο τον καλό καιρό, πλήθος κόσμου ανταποκρίθηκε στην πρόσκληση του Εξωραϊστικού Συλλόγου Πανοράματος Γαλατσίου «Η Αγία Ειρήνη».

Οι παρευρισκόμενοι απόλαυσαν το Μιχάλη Παντελιά στη φωνή & κιθάρα, το Νίκο Αντωνάκη στο λαούτο & μπουζούκι και το Στέλιο Κουτσούκο στο βιολί, ενώ το χορευτικό μέρος ανέλαβε το Χορευτικό και Πολιτιστικό Εργαστήρι ΧΟΡΟΠΑΤΗΜΑΤΑ, ένας συνδυασμός που κράτησε το κέφι και τη χορευτική διάθεση στα ύψη καθ’ όλη τη διάρκεια της εκδήλωσης.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους Μέλη του Δ.Σ. και φίλοι του Συλλόγου Άνω Γαλατσίου, ο Δημοτικός Σύμβουλος και υποψήφιος Βουλευτής με το Κ.Κ.Ε. Γρηγόρης Χαραλαμπίδης, η υποψήφια Βουλευτής με το ΣΥΡΙΖΑ Κατερίνα Αρβανιτάκη και ο Δημοτικός Σύμβουλος Νίκος Μαγκανάρης.

Πολύ σημαντικές ήταν οι χορηγίες από Γαλατσιώτες που δραστηριοποιούνται επιχειρηματικά στην πόλη μας και με χαρά προσέφεραν την αρωγή τους, τόσο για την υλοποίηση της λαχειοφόρου αγοράς, όσο για την οργάνωση της γιορτής. Σπουδαία ήταν για ακόμη μια χρονιά η προσφορά των αναψυκτικών και των ποτών από την εταιρία GYM PARK του Γιάννη Πιτταρά. Φέτος για πρώτη φορά η εταιρία Catering “Dadstronomy” που εδρεύει επί της οδού Έβρου προσέφερε λουκάνικα hot dog, που γεύτηκαν όλοι οι παρευρισκόμενοι, ενώ το Super Market ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ για ακόμη μια φορά συνέβαλε στην επιτυχία της εκδήλωσης.

Ευχαριστούμε από καρδιάς τον κόσμο που αγκάλιασε το Σύλλογο και διασκέδασε για 8η χρονιά στη γειτονιά μας και εκφράζουμε τις θερμές ευχαριστίες μας στους χορηγούς μας που είναι οι εξής:

– ΦTIAXTO MONOΣ ΣΟΥ

– Καφέ – Ουζερί ΛΕΣΒΙΟΝ

– Ψητοπωλείο ΒΟΣΚΟΠΟΥΛΑ

– Πιτσαρία ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ

– Διαγνωστικό Κέντρο MEGANALYSIS

– Φροντιστήριο Μέσης Εκπαίδευσης ΝΕΟ

– Οδοντίατρος ΜΑΡΙΑ ΠΑΠΑΪΩΑΝΝΟΥ

– Χορευτικό και Πολιτιστικό Εργαστήρι ΧΟΡΟΠΑΤΗΜΑΤΑ

– Κομμωτήριο ΓΙΑΝΝΑ ΠΕΤΡΟΥΤΣΑ

– Διατροφολόγος ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ ΠΙΤΤΑΡΑ

– ΑΕΤΟΣ Γαλατσίου

– Κατάστημα οπτικών EYE TECH

– Μανικιούρ FEI NAIL ARTIST

– Εμπόριο ανταλλακτικών αυτοκινήτου ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΣ

– Εταιρία SUPER HEALTH

– Κατάστημα λιπαντικών ειδών OIL PARTS

– Κατάστημα ειδών αυτοκινήτου PANCAR

– Αλυσίδα καταστημάτων ειδών υγιεινής ΨΑΡΑΔΕΛΛΗΣ

– Ξενοδοχείο 4* KALAMAKI BEACH RESORT

 

ΔΤ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΠΑΝΟΡΑΜΑΤΟΣ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πήγαινε στην κορυφή