Προεκλογικές Εκδηλώσεις ΚΚΕ Γαλατσίου

ΝΕΑ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ
Προεκλογικές Εκδηλώσεις ΚΚΕ Γαλατσίου

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκαν οι εκδηλώσεις των Κομματικών Οργανώσεων Γαλατσίου την Τετάρτη 17/6 και την Πέμπτη 18/6.

Την Τετάρτη 17/6 σε μαζική σύσκεψη στο καφενείο “ΆΓΡΑ” στα Καραγιαννεικα, μίλησαν οι υποψήφιοι βουλευτές του Βόρειου Τομέα της Β Αθήνας, Θανάσης Παφιλης και Γρηγόρης Χαραλαμπιδης, καλώντας τους εργαζόμενους, τη νεολαία, τα λαϊκά στρώματα της περιοχής να δυναμώσουν τη δύναμή τους, ψηφίζοντας το ΚΚΕ, ώστε στις 8 Ιουλίου, με καλύτερους όρους ο λαός να οργανώσει την πάλη του απέναντι στην προαποφασισμενη μέχρι το 2060 αντιλαϊκή πολιτική.

Την Πέμπτη, στο μνημείο της Εθνικής Αντίστασης, μίλησαν στην προεκλογική εκδήλωση του ΚΚΕ οι υποψήφιοι βουλευτές Βορείου Τομέα Έλσα Βακαλη και Θανάσης Παφιλης.

Στην τοποθέτηση της η Έλσα Βακαλη κάλεσε τη νεολαία να κάνει σε αυτή τη μάχη ένα αποφασιστικό βήμα και να στηρίξει τις δυνάμεις του ΚΚΕ και της ΚΝΕ, οι οποίες ήταν μπροστά στους αγώνες που αναπτύχθηκαν το προηγούμενο διάστημα στους χώρους δουλειάς, μαθητείας, στα πανεπιστήμια και τα ΤΕΙ, στα σχολεία και τις γειτονιές. Να στηρίξει τις δυνάμεις εκείνες που μπήκαν μπροστά ώστε να απομονωθεί η ναζιστική Χρυσή Αυγή στα σχολεία και στις γειτονιές, και την οποία μπορεί ο λαός και η νεολαία να την πετάξει εκτός βουλής.

Ο Θανάσης Παφιλης στον ομιλία του άσκησε τεκμηριωμένη κριτική στην κυβέρνηση ΣΎΡΙΖΑ, αναδεικνυοντας την τεράστια ευθύνη που φέρει στο “ξέπλυμα” της πολιτικής της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ, οι οποίοι εμφανίζονται δικαιωμένοι, μετά την αντιλαϊκή πολιτική που συνέχισε στα χνάρια τους και ο ΣΎΡΙΖΑ.

Έθεσε δε το δίλημμα στο οποίο πρέπει να τοποθετηθεί κάθε αριστερός, προοδευτικός άνθρωπος, κάθε άνθρωπος του μόχθου και της δουλειάς : Θα στηρίξουμε την αντιλαϊκή πολιτική της ΕΕ, του ΝΆΤΟ, των μονοπωλιακων ομίλων, την πολιτική δηλαδή που θα εφαρμόσει την επόμενη μέρα οποία κυβέρνηση και αν προκύψει? Η θα ενισχυθεί το ΚΚΕ, που δεν υπεστειλε τη σημαία του αγώνα και που θα παλέψει, ως μαχητική λαϊκή αντιπολίτευση, για τα δικιά των εργαζομένων και του λαού, μέσα και έξω από τη βουλή?

Κάλεσε επίσης το λαό σε επαγρύπνηση, όσον αφορά τις Τουρκικές προκλήσεις, στηλιτευοντας τον εφησυχασμο που σπέρνει η κυβέρνηση, η οποία ταυτιζομενη με τη ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ, αναγορευουν σε θεματοφυλακες, την ΕΕ και το ΝΑΤΟ, οργανισμοί οι οποίοι διαγκωνιζονται για τα δικά τους συμφέροντα στην περιοχή.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πήγαινε στην κορυφή