Βραβείο για την εφαρμογή “Citify Papagou – Cholargos Smart City”

Βραβείο στον Δήμο Παπάγου – Χολαργού
για την εφαρμογή “Citify Papagou – Cholargos Smart City”

Άλλη μια διάκριση για το Δήμο Παπάγου – Χολαργού στο 4ο ετήσιο συνέδριο για τις «Έξυπνες Πόλεις» και τους «Ψηφιακούς Πολίτες» – «Smart Cities – Digital Excellences 2019», όπου βραβεύθηκαν πόλεις στις οποίες έχουν ενσωματωθεί σύγχρονες ψηφιακές λύσεις για να εξυπηρετούν την καθημερινότητα των πολιτών, αλλά και τεχνολογικά προηγμένες υπηρεσίες ηλεκτρονικής διακυβέρνησης.
Ο Δήμος μας βραβεύθηκε για την εφαρμογή “Citify Papagou – Cholargos Smart City”, ένα σύστημα άμεσης καταγραφής προβλημάτων σε κάθε γειτονιά, που στόχο έχει να δώσει τη δυνατότητα στον πολίτη να συμμετέχει ενεργά στην επίλυση των προβλημάτων της πόλης που ζει.
Η εφαρμογή citify προσφέρει στους πολίτες τη δυνατότητα αποστολής αιτημάτων σε πραγματικό χρόνο, μέσω κινητού τηλεφώνου, για τη διευθέτηση ζητημάτων που συναντούν στην καθημερινότητά τους.
Με ένα OnLine σύστημα αλλάζει ο τρόπος που επικοινωνεί ο πολίτης με τις δομές του Δήμου, αλλά και οι δομές του Δήμου μεταξύ τους.
Το βραβείο για το Δήμο μας παρέλαβε από τον Πρόεδρο της ΚΕΔΕ και νέο Περιφερειάρχη Αττικής κ. Γιώργο Πατούλη, ο δήμαρχος κ. Ηλίας Αποστολόπουλος, ο οποίος συμμετείχε σε συζήτηση Στρογγυλής Τραπέζης που θέμα «Περιφέρειες και Δήμοι ενώπιον των προκλήσεων του Ψηφιακού Μετασχηματισμού και της Βιώσιμης Ανάπτυξης».
Εκτός από τον κ. Πατούλη, στη συζήτηση συμμετείχαν ο Δημήτρης Κάρναβος, δήμαρχος Καλλιθέας, ο Δημήτρης Παπαστεργίου, δήμαρχος Τρικκαίων, ο Χρήστος Παγώνης δήμαρχος Χαλκιδέων, και ο Βασίλειος Νανόπουλος, δήμαρχος Κορινθίων. Τη συζήτηση συντόνιζε ο δημοσιογράφος και πρόεδρος της Οργανωτικής Επιτροπής, Γιάννης Χαλαβαζής.

 

ΔΤ ΔΗΜΟΥ ΠΑΠΑΓΟΥ – ΧΟΛΑΡΓΟΥ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πήγαινε στην κορυφή