Με γαλατσιώτικο ενδιαφέρον το Πανελλήνιο Κύπελλο Μουάιτάι

Έπεσε η αυλαία του Πανελληνίου Κυπέλλου Muaythai που πραγματοποιήθηκε το Σαββατοκύριακο 8 και 9 Ιουνίου στην Αργυρούπολη.

Το Fight Club Galatsi συμμετείχε με τέσσερις (4) αθλητές Α κλάσης και κατέκτησε ισάριθμες πρωτιές μόνο με νίκες εντυπωσιάζοντας κοινό και παράγοντες. Οι αθλητές του γαλατσιώτικου συλλόγου ήταν οι Δήμητρα Αγαθαγγελίδου -51kg Γυναικών, Αντωνία Πρίφτη -63,5kg νέων γυναικών, Έρσι Πέπα -38 kg Παίδων, Δημήτρης Ντάλας -35Kg Παίδων.
Με ανακοινωσή του ο Ιωάννης Θεοφάνους και το Fight Club Galatsi συγχαίρουν όλους τους αθλητές του κυπέλλου και φυσικά τους γαλατσιώτες αθλητές που για τις επιδόσεις και τους τίτλους που κατέκτησαν. Συγχαρητήρια δίνει και στον συνεργάτη και Δάσκαλο του Savage Camp, Γιώργο Γκιόκα για την αναβάθμιση που προσφέρει και την συνεργασία στο άθλημα του Muay Thai.
«Δεν μπορούμε παρά να είμαστε θερμοί υποστηρικτές και αρωγοί στην ανιδιοτελή προσήλωσή της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Μουάιτάι στην ανάδειξη και ανάπτυξη του αθλήματος στην Ελλάδα γι’αυτό και ευχαριστούμε ιδιαιτέρως τον Πρόεδρο του Δ.Σ. Ιωάννη Παπαδόπουλο» δήλωσε ο Ιωάννης Θεοφάνους.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πήγαινε στην κορυφή