«Γυμναστικές επιδείξεις» του Αθλητικού Συλλόγου Μέγας Αλέξανδρος

«Μοναδική ατμόσφαιρα, πλούσιο θέαμα και ρεκόρ θεατών !! » είχαν οι φετινές καθιερωμένες, ετήσιες, «Γυμναστικές επιδείξεις» του Αθλητικού Συλλόγου Μέγας Αλέξανδρος. Αποτέλεσαν μια γιορτή της γυμναστικής που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 8 Ιουνίου 2019 στο κλειστό Ολυμπιακό Γυμναστήριο Γαλατσίου «Παλαί».

Η εκδήλωση συγκέντρωσε τα βλέμματα και κέρδισε τις εντυπώσεις, καθώς περισσότεροι από 400 νεαροί αθλητές και αθλήτριες όλων των μαζικών τμημάτων καθώς και της αγωνιστικής ομάδας του συλλόγου, παρουσίασαν προγράμματα Ακροβατικής, Γενικής γυμναστικής, αερόμπικ και Τραμπολίνο καθώς και 2 πρωτότυπα προγράμματα γενικής γυμναστικής με τα οποία ο σύλλογος θα συμμετάσχει στο Πανελλήνιο φεστιβάλ της Ελληνικής Γυμναστικής Ομοσπονδίας Ego Astro Gym Festival και σε 2 Πανελλήνιους αγώνες, Hellas Gym For Life Challenge και Cosmogym Gymnastics For All Contest. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Σύλλογος φέτος εκπροσωπεί την Ελλάδα στην 16η Παγκόσμια Γυμναστράδα Γενικής Γυμναστικής που θα γίνει στο Dornbirn της Αυστρίας στις 7-14 Ιουλίου 2019.

Πάνω από 2500 θεατές παρακολούθησαν με ενδιαφέρον το ξεχωριστό θέαμα που δημιούργησαν οι αθλητές-τριες και οι προπονητές του συλλόγου και χειροκρότησαν τις προσπάθειες όλων των παιδιών.

Ο Δήμαρχος Γαλατσίου Γιώργος Μαρκόπουλος στην ομιλία του ανέφερε ότι ο Σύλλογος αποτελεί κόσμημα για τον Δήμο Γαλατσίου. Επίσης παρευρέθηκαν οι δημοτικοί σύμβουλοι Ελευθερίου Εμμανουήλ , Δερεδίνης Βασίλης, Παπαδόπουλος Νίκος , Σπηλιοπούλου-Χρυσαγη Κωνσταντίνα , ο κος Ζώμπος Κων/νος καθώς και η Γ’ αντιπρόεδρος της Ε.Γ.Ο και μέλος της Τεχνικής Επιτροπής Γυμναστικής για Όλους της UEG Μαρία Παπαδοπούλου οι οποιοι παρακολούθησαν με ενδιαφέρον όλους τους αθλητές και αθλήτριες, χειροκρότησαν τα παιδιά και συνεχάρησαν τον Σύλλογο για την εξαιρετική δουλειά που κάνει στον χώρο της γυμναστικής. Ο σύλλογος περήφανος για τους αθλητές του τίμησε για άλλη μια φορά τις προσπάθειες τους απονέμοντας στον καθένα ξεχωριστά αναμνηστικό δίπλωμα.

Συγχαρητήρια σε όλους τους αθλητές και τις αθλήτριες του συλλόγου μας!!!

 

ΔΤ ΑΘΛΗΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ Μ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πήγαινε στην κορυφή