Ένα φανταστικό πάρτι για τα 20 χρόνια Τεχνόπολη

Αυτή την Κυριακή 16 Ιουνίου έχουμε πάρτι γενεθλίων! Η Τεχνόπολη γίνεται φέτος 20 και γιορτάζει με όλα τα παιδιά παίζοντας, δημιουργώντας και φυσικά… χορεύοντας!

Οι εορταστικές διαδικασίες ξεκινούν από τις καμινάδες! Εννοείται ότι συμμετέχουν κι αυτές στο πάρτι μέσα από το ευφάνταστο εργαστήριο animation του Μπάμπη Αλεξιάδη.
Παράλληλα, οι μικροί μας φίλοι παρέα με το έμπειρο προσωπικό του Βιομηχανικού Μουσείου Φωταερίου τριγυρνούν στις γωνιές της Τεχνόπολης, αναζητούν τα κίτρινα κουτιά της αισθητηριακής διαδρομής, μυρίζουν, ακούν, βλέπουν, αγγίζουν και.. δοκιμάζουν λίγη από την ιστορία του παλιού εργοστασίου, ενώ κάποιοι άλλοι εξιχνιάζουν μια ύποπτη υπόθεση με την ομάδα του CSI Kids. Υπάρχει άραγε βόμβα στην Τεχνόπολη; Κι αν ναι, θα προλάβουμε να την απενεργοποιήσουμε πριν σβήσουμε την τούρτα;
Και τώρα που είπαμε τούρτα, ποιος θα αναλάβει να τη φτιάξει; Μα φυσικά, τα παιδιά, τα οποία μεταμορφώνονται σε εικαστικούς – ζαχαροπλάστες και γεμάτα έμπνευση και φαντασία δημιουργούν τη δική τους τούρτα – γλυπτό που… σίγουρα θα είναι πεντανόστιμη! Κι όμως, λίγο πριν σβήσουν τα κεράκια και χωρίς κανείς να ξέρει γιατί, η πόλη βυθίζεται στο σκοτάδι. Πρόκειται για κάποιο ανεξιχνίαστο μυστήριο ή μήπως για ένα… ταξίδι στο χρόνο; Η απάντηση κρύβεται στη θεατρική παράσταση του Χρήστου Χριστόπουλου που θα συναρπάσει μικρούς και μεγάλους.
Το πάρτι δεν τελειώνει εδώ, οπότε let’s dance! Η ομάδα των Athens Disco Kidz έχει αναλάβει να μας απογειώσει με σούπερ χορευτική ντίσκο διάθεση και μουσική που θα… κουνήσει ακόμη και τους πιο ήσυχους! Αυτή την Κυριακή όλοι διασκεδάζουμε στην πιο μεγάλη γιορτή της πόλης και ευχόμαστε χρόνια πολλά στην Τεχνόπολη!

– Η είσοδος σε όλες τις δράσεις είναι ελεύθερη με απαραίτητη τηλεφωνική κράτηση:
2130109327 (Δευτέρα – Παρασκευή, 11:00-16:00) Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων: Πειραιώς 100, Γκάζι, 213 0109300

Πήγαινε στην κορυφή