«ΛΕΣΧΗ ΑΝΑΓΝΩΣΗΣ» Συνάντηση με τη Συγγραφέα Αλκυόνη Παπαδάκη

Ο Πρόεδρος του Πνευματικού Κέντρου του Δήμου Ασπροπύργου, κ. Μελέτιος Μπουραντάς, σας προσκαλεί την Τετάρτη, 19 Ιουνίου 2019, στις 18:30 στη Δημοτική Βιβλιοθήκη, στον 3ο όροφο του Πνευματικού Κέντρου, (Αλέκου Παναγούλη 13), όπου θα πραγματοποιηθεί Συνάντηση, με μια καταξιωμένη Συγγραφέα, στο πλαίσιο του θεσμού «Λέσχη Ανάγνωσης».
Μαζί μας θα είναι η Συγγραφέας, κ. Αλκυόνη Παπαδάκη, η οποία γεννήθηκε στο Νιο Χωριό, κοντά στα Χανιά. Αφού αποφοίτησε από τη Γαλλική Σχολή, ήρθε στην Αθήνα με το όνειρο να αλλάξει τον κόσμο. Με την εμφάνισή της στη λογοτεχνία κατέκτησε το αναγνωστικό κοινό, το οποίο την ακολουθεί πιστά σε όλη τη συγγραφική πορεία της. Τα έργα της ανήκουν στη σύγχρονη μυθιστορία και διακρίνονται για την προσωπική, λυρική γραφή της. Η ποιητική έκφραση της συγγραφέως ξεδιπλώνεται με ιδιαίτερο τρόπο στα έργα της, «Το τετράδιο της Αλκυόνης» και «Ξεφυλλίζοντας τη σιωπή». Τα υπόλοιπα βιβλία της αποτελούν μυθιστόρημα που καταγράφουν με ευαισθησία αλλά και ρεαλισμό την ανθρωπογεωγραφία της ελληνικής κοινωνίας, μέσα στις δεκαετίες, αφήνοντας πάντα το δικό της ελπιδοφόρο αποτύπωμα στην εποχή της βαθιάς αξιακής κρίσης.

Για περισσότερες πληροφορίες απευθυνθείτε στην υπέυθυνη της Δημοτικής Βιβλιοθήκης του Πνευματικού Κέντρου του Δήμου Ασπροπύργου, κ. Ασημίνα Φούφα – Κορώνη, τηλ: 2105577593 – 2105577191.

 

ΔΤ ΔΗΜΟΥ ΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟΥ

Πήγαινε στην κορυφή