Γιορτή Ρυθμικής Γυμναστικής στο Χαϊδάρι

Γιορτή Ρυθμικής Γυμναστικής

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η Γιορτή της Ρυθμικής Γυμναστικής το Σαββατοκύριακο 8-9 Ιουνίου από το τμήμα αθλητισμού του Δήμου μας. Σε μια εξαιρετική εμφάνιση όλων των κοριτσιών οι θεατές απόλαυσαν τις μικρές αθλήτριες κατά τη διάρκεια των επιδείξεων.
Ο Δήμαρχος Μιχάλης Σελέκος στο σύντομο χαιρετισμό του ανέφερε: «Το τμήμα της ρυθμικής μας κάνει για μια ακόμη φορά υπερήφανους και οφείλουμε πολλά συγχαρητήρια στις υπεύθυνες των προγραμμάτων Ρυθμικής Γυμναστικής, Δέσποινα Πρωτογέρου, Ηρώ Λάμπρου και Χαρά Βάκρου, για τη σπουδαία δουλειά που κάνουν, δίνοντας έμφαση όχι μόνο στο αθλητικό – τεχνικό κομμάτι, αλλά και στη διαπαιδαγώγηση των κοριτσιών ώστε να γίνουν ολοκληρωμένες αθλήτριες με προσωπικότητα.»
Στο τέλος των επιδείξεων Ρυθμικής Γυμναστικής οι αθλήτριες όλων των ηλικιών τιμήθηκαν με μετάλλια και επαίνους.
Ευχόμαστε ξεχωριστά στα αγωνιστικά τμήματα της Ρυθμικής Γυμναστικής, κάθε επιτυχία στο μεγάλο διαγωνισμό Cosmogym Festival, που θα πραγματοποιηθεί στις 10 Ιουνίου.
Το τμήμα Ρυθμικής Γυμναστικής του Δήμου μας είναι από τα ελάχιστα που λειτουργούν σε Πανελλαδικό επίπεδο, με τεράστια επιτυχία και μεγάλη συμμετοχή παιδιών.
Η αξιόλογη δουλειά που γίνεται όλα αυτά τα χρόνια δίνουν τη δυνατότητα στο αγωνιστικό τμήμα, να συμμετέχει με αξιώσεις σε Πανελλήνιους διαγωνισμούς και να συναγωνίζεται με συλλόγους και σχολές που λειτουργούν στο υψηλότερο τεχνικά επίπεδο.
Δελτίο Τύπου Δήμου Χαϊδαρίου

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πήγαινε στην κορυφή