Εβδομαδιαία Τοπική Εφημερίδα

Δήμαρχος Βύρωνα και πάλι ο Γρηγόρης Κατωπόδης

Την Κυριακή 2 Ιουνίου στις αυτοδιοικητικές εκλογές στον Δήμο Βύρωνα, αναδείχθηκε νικητής και πάλι ο Γρηγόρης Κατωπόδης. Η Δημοτική Πρωτοβουλία «ΣΤΑΣΗ ΒΥΡΩΝΑ» έλαβε 50,37% και 9.181 ψήφους, έναντι της αντιπάλου «ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ ΒΥΡΩΝΑ» του Χρήστου Γώγου 49,63% και 9.046 ψήφους.
Μετά την επανεκλογή του ο Δήμαρχος Βύρωνα, Γρηγόρης Κατωπόδης δήλωσε τα εξής:

“Θέλω να ευχαριστήσω όλες και όλους τους Βυρωνιώτες για την εμπιστοσύνη που μας έδειξαν σήμερα. Θέλω να ευχαριστήσω επίσης τους πολίτες που ενώ στον πρώτο γύρο επέλεξαν άλλες παρατάξεις, εντούτοις μας τίμησαν με την ψήφο τους στον Β’ Γύρο των Δημοτικών Εκλογών, θέτοντας τις βάσεις για μία ευρύτατη συνεργασία και συναίνεση στην πόλη μας.

Η νίκη αυτή ανήκει σε όλους τους πολίτες, ο λαός του Βύρωνα μίλησε και ήρθε η ώρα, διαισθανόμενοι την βαριά ευθύνη, να ενωθούμε σε έναν κοινό αγώνα για την βελτίωση της καθημερινότητας όλων μας.

Ο Βύρωνας αξίζει και μπορεί ακόμα περισσότερα, και για αυτά ακριβώς θα αγωνιστούμε πλέον όλοι μαζί τα επόμενα τέσσερα χρόνια. Με το ίδιο ήθος, το ίδιο πάθος και την ίδια επιμονή για να βάλουμε τον Βύρωνα στη θέση που αξίζει να βρίσκεται!”

 

ΔΤ ΔΗΜΟΥ  ΒΥΡΩΝΑ