Summer Camp του δήμου Αθηναίων για τους μικρούς Αθηναίους

Summer Camp του δήμου Αθηναίων στα Αθλητικά Κέντρα Ρουφ, Γουδή και Γκράβας, στα Ανοιχτά Σχολεία και στην Τεχνόπολη- Βιομηχανικό Μουσείο Φωταερίου

 

Με πλήθος αθλητικών και ψυχαγωγικών δραστηριοτήτων, αλλά και δράσεων ο δήμος Αθηναίων, μέσω του Οργανισμού Πολιτισμού Αθλητισμού και Νεολαίας, των «Ανοιχτών Σχολείων» και της Τεχνόπολης, υποδέχεται στις εγκαταστάσεις του παιδιά ηλικίας 6 έως 12 ετών, προσφέροντάς τους εναλλακτικούς τρόπους ψυχαγωγίας, αθλητισμού, διασκέδασης αλλά και μάθησης τώρα που κλείνουν τα σχολεία.

«Πριν ξεκινήσουν τα κατασκηνωτικά προγράμματα των «Παιδικών Εξοχών» του δήμου Αθηναίων στον Άγιο Ανδρέα, ανακοινώνουμε ένα πλούσιο πρόγραμμα summer camp μέσα στην πόλη, δήλωσε ο δήμαρχος Αθηναίων Γιώργος Μπρούλιας και σημείωσε «για ένα ακόμη καλοκαίρι στόχος του δήμου Αθηναίων είναι να προσφέρει ενδιαφέρουσες δράσεις για τον ελεύθερο χρόνο των παιδιών, αφού κλείσουν τα σχολεία, δίνοντας προσιτή διέξοδο στους γονείς τους».

Τα Καλοκαιρινά Αθλητικά Camp του Οργανισμού Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας του δήμου Αθηναίων για παιδιά ηλικίας 6 έως 12 ετών θα πραγματοποιηθούν στα Αθλητικά Κέντρα Ρουφ, Γουδή και Γκράβας, από 18 Ιουνίου έως και 26 Ιουλίου 2019 και για τρεις περιόδους διάρκειας 15 ημερών.

Οι δραστηριότητες είναι σχεδιασμένες ώστε να ενθαρρύνουν και να προάγουν αξίες όπως η ομαδικότητα, ο αλληλοσεβασμός και η υπευθυνότητα, αλλά και να ενισχύσουν την αυτοπεποίθηση των παιδιών, τα οποία θα γνωρίσουν τις βασικές αρχές των αθλημάτων, καθώς και ποια είναι η σωστή αθλητική συμπεριφορά.

Οι εγγραφές θα πραγματοποιηθούν ηλεκτρονικά στην ιστοσελίδα του ΟΠΑΝΔΑ, www.opanda.gr, αυστηρά με σειρά προτεραιότητας (θα προηγηθούν οι δημότες και οι κάτοικοι της Αθήνας και εφόσον προκύψουν κενές θέσεις, θα συμπληρωθούν από τις άλλες κατηγορίες). Η πλατφόρμα εγγραφών θα ανοίξει την Τετάρτη 29 Μαΐου στις 10:00 για όλες τις περιόδους και για τα τρία κέντρα.

Οι ημέρες και ώρες λειτουργίας των camp θα είναι από Δευτέρα έως Παρασκευή, 07:30-14:00, τις ακόλουθες περιόδους:

Α’ περίοδος: 18.06.19 -28.06.19

Β’ περίοδος: 01.07.19-12.07.19

Γ’ περίοδος: 15.07.19-26.07.19

Για περισσότερες πληροφορίες www.opanda.gr

Το πρόγραμμα Ανοιχτά Σχολεία του δήμου Αθηναίων με ιδρυτικό δωρητή το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος, τον συντονισμό του Athens Partnership και υποστηρικτή δράσεων το Κοινωφελές Ίδρυμα Ιωάννη Σ. Λάτση περιλαμβάνει δράσεις στις εξής θεματικές: αθλητισμός, τεχνολογία, πολιτισμός, ψυχαγωγία, περιβάλλον, ενώ υπάρχουν προγράμματα και δράσεις για παιδιά με διαταραχή αυτιστικού φάσματος. Τα θερινά τμήματα / summer camp θα ξεκινήσουν στις 18 Ιουνίου και θα ολοκληρωθούν στις 31 Ιουλίου. Απευθύνονται σε παιδιά ηλικίας 6-12 ετών, κάθε κύκλος έχει διάρκεια μία εβδομάδα. Τα προγράμματα πραγματοποιούνται τις ώρες 8.00-16.00. Η είσοδος είναι ελεύθερη και χρειάζεται εγγραφή στην ιστοσελίδα www.athensopenschools.gr ή στα τηλέφωνα 2103462335 και 2103416771.
Η Τεχνόπολη δήμου Αθηναίων και το Βιομηχανικό Μουσείο Φωταερίου, σε συνεργασία με το εργαστήριο παραστατικών τεχνών Artfygio, περιμένουν τους μικρούς τους φίλους στο δικό τους Summer Camp από τις 18 Ιουνίου έως και τις 12 Ιουλίου. Το πρόγραμμα είναι για παιδιά ηλικίας από 6 έως 11 ετών και πραγματοποιείται από τις 08.00 έως τις 16.00προσφέροντας μια αξέχαστη καλοκαιρινή εμπειρία δημιουργικής απασχόλησης, με εικαστικές και αθλητικές δράσεις, παιχνίδι, γνώση και κυρίως ώρες ξεγνοιασιάς και χαράς.

Πληροφορίες θα βρείτε στην ιστοσελίδα www.technopolis-athens.com

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πήγαινε στην κορυφή