Συνελήφθη ηλικιωμένος για το θάνατο φαντάρου σε τροχαίο στην Αιτωλοακαρνανία

Ο νεαρός που είχε πάρει άδεια για να πάει να ψηφίσει στην ιδιαίτερη πατρίδα του, χτυπήθηκε από ένα αυτοκίνητο, το πρωί της Κυριακής των εκλογών, στο Νεοχώρι Αιτωλοακαρνανίας.

Ο οδηγός, που είναι μεγάλης ηλικίας, έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου του, όπως προκύπτει από την έρευνα της αστυνομίας, με αποτέλεσμα να χτυπήσει τον νεαρό, που βρισκόταν πάνω στο δίκυκλό του. Το αποτέλεσμα ήταν να καταλήξει σε ένα αυλάκι, όπου και σκοτώθηκε.

Ο νεαρός φαντάρος του 50 ΤΥΠ, στάθηκε άτυχος, καθώς έπεσε μέσα στο αυλάκι, με την Πυροσβεστική να φτάνει στο σημείο στις 09:30 της Κυριακής, προκειμένου να τον ανασύρει. Δυστυχώς βρέθηκε νεκρός ο νεαρός οπλίτης, που διακομίσθηκε αρχικά Νοσοκομείο Μεσολογγίου και στη συνέχεια στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο στο Ρίο για νεκροψία – νεκροτομή.

Ο οδηγός του αυτοκινήτου που τον χτύπησε, εντοπίστηκε τελικά από τις Αρχές. Ο 77χρονος άνδρας συνελήφθη και μάλιστα σχηματίστηκε σε βάρος του δικογραφία, για ανθρωποκτονία από αμέλεια. Έτσι οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Μεσολογγίου.

Πηγές

iefimerida.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πήγαινε στην κορυφή