Προεκλογική συγκέντρωση του ΚΚΕ στο Γαλάτσι

ΝΕΑ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ
Προεκλογική συγκέντρωση του ΚΚΕ στο Γαλάτσι

Την Τετάρτη 15 Μαΐου στο Μνημείο της Εθνικής Αντίστασης, πραγματοποιήθηκε η προεκλογική συγκέντρωση του ΚΚΕ στο Γαλάτσι.
Στη συγκέντρωση μίλησαν η Κωνσταντίνα Τσιουπρά, μέλος του ΚΣ της ΚΝΕ και υποψήφια ευρωβουλευτής, η Λουίζα Ράζου, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ και υποψήφια ευρωβουλευτής και ο Γρηγόρης Χαραλαμπίδης, υποψήφιος δήμαρχος Γαλατσίου με την Λαϊκή Συσπείρωση.
Στην ομιλία της, η Κωνσταντίνα Τσιουπρά απηύθυνε κάλεσμα στη νεολαία, ώστε η 1η ψήφος για τους εκατοντάδες χιλιάδες που ψηφίζουν για πρώτη φορά να είναι ψήφος αγωνιστική, να είναι κόκκινη.
Στην κεντρική ομιλία, η Λουίζα Ράζου σχολίασε τους «ψευτοκαυγάδες μεταξύ ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ, όσο πλησιάζουμε στις κάλπες, για τα δευτερεύοντα ζητήματα, τη στιγμή που στην ουσία της πολιτικής τους, την πολιτική του καπιταλιστικού μονόδρομου που εξυπηρετεί τους μεγαλοεπιχειρηματίες, τους εφοπλιστές και τους τραπεζίτες συμφωνούν απόλυτα». Κάλεσε τον λαό να ψηφίσει με βάση την πείρα του και από την διακυβέρνηση της «1ης φοράς αριστεράς», σε συνέχεια των προηγούμενων και να στηρίξει αποφασιστικά το ΚΚΕ και στις τρεις εκλογικές αναμετρήσεις.
Ο υποψήφιος Δήμαρχος Γαλατσίου Γρηγόρης Χαραλαμπίδης κάλεσε τους εργαζόμενους που θέλουν να κάνουν την αγανάκτησή τους, δύναμη ανατροπής, να ενισχύσουν το Κ.Κ.Ε. «γιατί είναι το μόνο κόμμα, που βρίσκεται στην πρώτη γραμμή του αγώνα, που αντιπαλεύει το άδικο, που δε διστάζει να τα βάλει με τα μεγάλα επιχειρηματικά συμφέροντα προκειμένου να ικανοποιούνται οι ανάγκες των πολλών.»
Παράλληλα, άσκησε κριτική στην απερχόμενη διοίκηση Μαρκόπουλου, η οποία, όπως είπε, «σε συνέχεια των προηγούμενων διοικήσεων υιοθέτησε και εφάρμοσε πιστά την – επιλεγμένη από όλες τις κυβερνήσεις- λειτουργία της Τοπικής Διοίκησης ως φορομπηχτικού – φοροεισπρακτικού μηχανισμού, με διεύρυνση της ανταποδοτικότητας και ταυτόχρονα την προώθηση και στήριξη της κερδοφορίας των επιχειρηματικών ομίλων.»

ΣΧΟΛΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ «ΠΑΙΔΙΚΗ
ΓΙΟΡΤΗ» ΣΤΟ ΑΛΣΟΣ ΒΕΪΚΟΥ
Όσες προεκλογικές φιέστες και να στήσει η απερχόμενη δημοτική αρχή, για έργα που έχει πληρώσει ο Γαλατσιώτικος λαός με τους φόρους και τα τέλη, δεν μπορεί να κρύψει τις μεγάλες ελλείψεις και στον Δήμο μας, που αφορούν τη ζωή και την καθημερινότητα των εργαζομένων και των λαϊκών στρωμάτων, ιδιαίτερα των νέων ζευγαριών.
Δεν μπορεί να κρύψει η απερχομένη δημοτική αρχή του κ.Μαρκόπουλου:
– Τις ελλείψεις σε παιδικούς και βρεφονηπιακούς σταθμούς, τις οποίες μαρτυρούν τα εκατοντάδες παιδιά που έμειναν εκτός από αυτούς και τη φετινή χρονιά.
– Τις ελλείψεις σε ειδικευμένο μόνιμο προσωπικό που πρέπει να επανδρώσει τους υφιστάμενους.
– Τις ελλείψεις σε παιδικές χαρές σε μια σειρά γειτονιές.
– Το γεγονός ότι οι υφιστάμενες παιδικές χαρές μένουν για αρκετούς μήνες κλειστές σχεδόν κάθε χρόνο.
Ελλείψεις που οφείλονται στην πολιτική της υποχρηματοδότησης, της ανταποδοτικότητας και της εμπορευματοποίησης , την οποία και η απερχόμενη δημοτική αρχή του κ.Μαρκόπουλου, όπως και οι προηγούμενες διοικήσεις, πιστά εφάρμοσε και υπηρέτησε. Πολιτική την οποία υποστηρίζουν και θέλουν να εφαρμόσουν και οι υπόλοιποι υποψήφιοι δήμαρχοι της ΝΔ, του ΠΑΣΟΚ και του ΣΥΡΙΖΑ στο Γαλάτσι.
Οι εργαζόμενοι και τα λαϊκά στρώματα, μπορούν να κάνουν την πραγματική διαφορά ενισχύοντας τα ψηφοδέλτια του ΚΚΕ στις ευρωεκλογές και της Λαϊκής Συσπείρωσης στους δήμους και τις περιφέρειες, ενισχύοντας έτσι την πάλη ενάντια στην αντιλαϊκή πολιτική και την διεκδίκηση λύσεων στα οξυμένα προβλήματα που αντιμετωπίζουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πήγαινε στην κορυφή